打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 完全屈機

原帖由 浪.人 於 16-8-2008 10:58 發表
我想講,你未埋到我身我就射死左你,你點秒我-_-?
弓就係要屈距,如果又高攻又射得遠,近戰搵鬼玩...
同埋弓有大范圍插人技,賊仔無~
賊識隱身你唔識忍身走佬- -?
玩弓手係後面狂射,一有人追上黎就走,
跟本弓手先係最 ...

你冇用死人腦就收聲啦
屈距?
你射人果陣唔會停低?  
d戰士開傷害忍耐根本可以直接衝埋來
仲有 咪講埋d白痴野唔俾刀遊埋身
佢有心埋你身  會埋唔到? 你射前佢左右後面來你都唔知啦
傻仔 咩屈距離係咁射  一下空襲扣10pw  精準18pw  射幾射就冇pw啦
仲有
你話: 我想講,你未埋到我身我就射死左你,你點秒我-_-? < -- 弓手 點殺人 ? 點打1000hp? 用空襲? 打到冇pw都未殺到啦 精準? 幾下冇pw啦
強射 ? 3下就冇pw 仲要難射中   

用下腦先串人

回復 支持 反對

原帖由 ktman0923 於 16-8-2008 03:22 發表

我37lv 俾d 1xlv刀遊 懲落來都3xx~4xx
但係你弓遊 射15~20下先扣到刀遊3xx~4xx
極不平均

扣三百幾你都算好=_=
我畀人懲戒都400-700= ="
都無計啵...為有等佢懲戒完打死佢-口-'
回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

樓主忽視左一點-耗法量.

隱身50法,懲介84法,懲完得番出多個繳械/足破.

如果你識小跳實走到.佢果時都冇法用毒蛇.

你識講係弓.遠攻屈人300血.係遠攻,你要潛水點都快過前線d人啦.

第2.玩得弓多數預左難殺人.

我已經玩哂7隻職,覺得弓係好難玩,比近攻冇招架之力,遠攻難殺人.

但如果守係d戰士後面,可以話最煩既一隻職
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
但樓主點解唔玩刀遊?你就明白刀遊既難處.
原帖由 ktman0923 於 17-8-2008 01:23 發表

你冇用死人腦就收聲啦
屈距?
你射人果陣唔會停低?  
d戰士開傷害忍耐根本可以直接衝埋來
仲有 咪講埋d白痴野唔俾刀遊埋身
佢有心埋你身  會埋唔到? 你射前佢左右後面來你都唔知啦
傻仔 咩屈距離係咁射  一下空襲扣10pw  精準18pw  射幾射就冇pw啦
仲有
你話: 我想講,你未埋到我身我就射死左你,你點秒我-_-? < -- 弓手 點殺人 ? 點打1000hp? 用空襲? 打到冇pw都未殺到啦 精準? 幾下冇pw啦
強射 ? 3下就冇pw 仲要難射中

樓主你咁講不如唔好玩弓遊.

你自已單獨行動就會有你所講既情況出現.

你認為有隊友係你附近,刀遊夠膽懲咩?

樓主不如重點玩刀遊算- -

回復 支持 反對

樓主唔好燥住
其實刀遊係有好多破綻
你搵你個會既刀遊來1打1就知
係1ON1
你要知既係隱左既刀遊係邊
掃多O的
同隱左既刀遊係個身唔見左
腳步聲
落水聲
一定有
你睇你有冇心聽
OR做下手腳
我地刀遊(SERB)弓手係最屈機的
其次係冰雷法師
我個會有個弓手神到喊
專門幫我地解隱= =+
精準空襲同貫骨都係好屈機的
用多O的用熟O的
1ON1下
弓VS刀
弓係好難輸!
如果國戰就企高位(刀遊上唔到)掃下其他弓手 法師身邊
如果係前線幫手
就企盾戰(掃遊神手)/冰法(冰C屈機)附近
再唔係搵自己的刀遊FD暗中保護(自己都做緊保護法師)
咁就好屈機
+上精準遠彈道都中上快
+貫骨彈走
1M傷唔係難事
最緊要唔好自己行
弓遊好易死
同人玩拉打
埋身絕對唔得(可能呢O的你都知XD)
咁就得架啦
唔好諗佢成日殺我
要諗點破
解決到就有進步=]

SERB
ID西道
邪惡刀遊一個
回復 支持 反對

刀遊咁勁...
但係..我見到玩戰士多過刀遊..
回復 支持 反對

我想講弓遊一定唔好做...
稍為lag小小...就打唔到人....
一比人埋身就=回城
法師都話有招冰c
弓手想出貫骨根本冇可能...
我自問自己走佬都算快
打咁多場杖...獲獲都係比刀遊殺的
佢一捅就半血...跟住用普攻黏住你...然後就88~
弓遊唯一既作用就係嚇法師
等d法師唔敢走咁前打人....
回復 支持 反對

樓主,你覺唔覺得搞亂左弓遊係fez既定位

fez入面,弓遊最主要係做輔助,救人之類

例如放貫骨打走追自己友既人

或者係高山放箭雨

仲有,弓遊既弓係可以打停人(除左戰士開左技)

刀遊懲戒可以閃的,睇你技術高唔高,好彩既仲可以打番佢轉頭

弓遊打刀遊唔係冇得打,唔好比佢埋身就ok

慢慢用空襲屈佢,屈到佢走佬

咁你就算挑贏左佢

唔係弓遊廢,係樓主搞錯左弓遊係fez既定位
回復 支持 反對