查看: 5066|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

**不要墨爾本的翡翠"沒獨白版"有高人教我直接播出來嗎?**

好耐冇post過歌喇..[[onion_36]]
[[onion_26]] 我自己mix既技術始終都係極差.....
希望大家評下小妹唱成點...難聽就真接說吧!謝...[[onion_24]]

(聽headphone會比較好一點..)

http://audio.xanga.com/cherrytsuitung/de9ee2831950/audio.html

若你辛苦得 未能說話 隨時亦渴望放輕一下
讓我貪心得 每個冬夏 奮力也要你 向上爬

##別要追這些 換來腳步 能原諒我便放膽擁抱
別要賣力地為我全做到 就算做不到也瀰補

你祗需伸手抹我淚水 我不要墨爾本的翡翠
其實你跟我現在配對 也說不想誰去守護誰

直到有一天對我默許 會給我墨爾本的翡翠
其實我祗要活著證據 在這邊有你做我 最心愛伴侶#

評分

參與人數 1 +35 收起 理由
leaoardo + 35 繼續努力

查看全部評分

回復

supportttt黑妹姐!!又會卑我係到見到你既[[bao_09]]
入下我果個啦.......不過聽聽下我自己都覺得好難聽....

第1呀又?!好野
回復 支持 反對

原帖由 benbenbenjamin 於 20-10-2008 16:52 發表
supportttt黑妹姐!!又會卑我係到見到你既[]
入下我果個啦.......不過聽聽下我自己都覺得好難聽....

第1呀又?!好野

都冇人入來[[onion_36]]
好容易第一嫁咋......

好牙~而家去聽下先!
你都未評下我首歌[[onion_08]]
回復 支持 反對

原帖由 [H]黑妹 於 20-10-2008 18:27 發表

都冇人入來[[onion_36]]
好容易第一嫁咋......

好牙~而家去聽下先!
你都未評下我首歌[[onion_08]]

無呀...我真係5識平歌...我唱左歌都係幾個月ja...
係上次聽得出你低音差D之嗎...

係囉..都無人入尼既...我果個咁耐都係得2個回
回復 支持 反對

原帖由 benbenbenjamin 於 20-10-2008 17:06 發表

無呀...我真係5識平歌...我唱左歌都係幾個月ja...
係上次聽得出你低音差D之嗎...

係囉..都無人入尼既...我果個咁耐都係得2個回

嗯~我回左你嫁喇..!
如果你真係鍾意唱歌..不妨去學下吧!
因為冇fans..所以冇人入!明唔明?
回復 支持 反對

原帖由 [H]黑妹 於 20-10-2008 17:14 發表

嗯~我回左你嫁喇..!

我回你!!
[[bao_30]]
唱腔有d似泳兒
聲底幾實bo0,0
都幾有感情
but咬字清dd會更好=]
p.s 我都唔識評
期待你下一首+分![[bao_41]]
回復 支持 反對

原帖由 [H]黑妹 於 20-10-2008 18:44 發表

嗯~我回左你嫁喇..!

嗯嗯...得閒仙啦...哈哈
哦...搞錯...mud衣到咁制度既...
回復 支持 反對

我又黎支持你啦~
回復 支持 反對

原帖由 leaoardo 於 20-10-2008 17:39 發表

我回你!!
[]
唱腔有d似泳兒
聲底幾實bo0,0
都幾有感情
but咬字清dd會更好=]
p.s 我都唔識評
期待你下一首+分![]

多謝你的評語..[[onion_09]]
[[onion_11]] 我唔要似泳兒....嗚嗚
最衰真係唔係幾識mix歌..搞到首歌好朦[[onion_67]]

Q.1 我想問..點先可以直接係呢度播出黎?...

Q.2 can you help me?..

原帖由 benbenbenjamin 於 20-10-2008 18:11 發表

嗯嗯...得閒仙啦...哈哈
哦...搞錯...mud衣到咁制度既...

唔好哂左自己有既興趣嗎![[onion_12]]
[[onion_14]] 唔係制度..只不過係現實姐...好正常的事!

原帖由 張無辰 於 21-10-2008 10:24 發表
我又黎支持你啦~

多謝你耶八王子![[onion_09]]
[[onion_14]] 有冇聽到首歌嫁你??..

回復 支持 反對

我梗係有啦

我係你FANS黎架嘛~~~

但係收音麻麻
要開到好大聲先聽得清楚><
回復 支持 反對