打印 上一主題 下一主題
收起左側

The Hunter`[小說]

關閉 [複製鏈接]
引起罵戰.....~~
回復 支持 反對

RE迷名
第六 我根本唔想引發鬧戰 但係你根本唔知自己錯係邊 我必須要糾正你
你仲未糾正樓主 還是先糾正自己呢????
你呢D唔係叫糾正 叫做提醒  只有聖者才可糾正人 除非你係完善
如果你仲認為你有能力糾正人 不如我比個意見你 放低自大
請問你有沒有宗教信仰?

佢已經俾人識穿左 點解仲要"超"人?
呢個已經係態度問題

我唔係幫樓主頂

只係佢ga態度完全唔正確
仲要講唔關我事咁話?好笑
回復 支持 反對

罵戰中~~~~~請稍後...........
回復 支持 反對

48# 小豪仔Jacky
第49層已經幫我講晒
回復 支持 反對

RE迷名
RE迷名
第六 我根本唔想引發鬧戰 但係你根本唔知自己錯係邊 我必須要糾正你
你仲未糾正樓主 還是先糾正自己呢????
你呢D唔係叫糾正 叫做提醒  只有聖者才可糾正人 除非你係完善
如果你仲認為你有能力糾正人 不如我比個意見你 放低自大
請問你有沒有宗教信仰?

佢已經俾人識穿左 點解仲要"超"人?
呢個已經係態度問題

我唔係幫樓主頂

只係佢ga態度完全唔正確
仲要講唔關我事咁話?好笑
小豪仔Jacky 發表於 27-2-2009 19:04

No 沒有宗教信仰

係-.- 就算佢態度完全唔正確

你都要心平氣和嫁ma 唔係只引發罵戰

就算佢態度完全唔正確,心中出發點都正確吧 如果能夠心平氣和先好係咪?

我都抱歉之前講野太粗魯

罵戰中~~~~~請稍後...........
帝國之心 發表於 27-2-2009 19:15

你就想
回復 支持 反對

No 沒有宗教信仰

係-.- 就算佢態度完全唔正確

你都要心平氣和嫁ma 唔係只引發罵戰

就算佢態度完全唔正確,心中出發點都正確吧 如果能夠心平氣和先好係咪?

我都抱歉之前講野太粗魯

你就想 ...
迷名 發表於 27-2-2009 14:16

先re#54 幫你講哂d咩? 係就自己講 唔該 完全唔明佢幫你講哂d咩lor"

我覺得佢好似懶串咁 仲要抽人水話人
佢自己又唔認態度唔岩 仲要問人關人咩事 搞笑-_-
回復 支持 反對

先re#54 幫你講哂d咩? 係就自己講 唔該 完全唔明佢幫你講哂d咩lor"

我覺得佢好似懶串咁 仲要抽人水話人
佢自己又唔認態度唔岩 仲要問人關人咩事 搞笑-_- ...
小豪仔Jacky 發表於 27-2-2009 23:51

我完全講得罵戰係因你#39而起

認錯唔係大哂

認左都係要人接受

人地一時之刻接受唔到"超"一"超"又有咩問題?

講到態度 , 你#39既態度都唔係咁好

人地唔好你就要唔好? 以牙還牙?

如果你咁諗講得正常既話

"超"既果個會員都好正常
回復 支持 反對

我完全講得罵戰係因你#39而起

認錯唔係大哂

認左都係要人接受

人地一時之刻接受唔到"超"一"超"又有咩問題?

講到態度 , 你#39既態度都唔係咁好

人地唔好你就要唔好? 以牙還牙?

如果你咁諗講得正常既話

"超"既 ...
乂絕望乂 發表於 27-2-2009 15:58

超一超有咩問題?
哇 我現家接受唔到你咁樣屈我引起罵戰 我又超一超你得唔得?
罵戰ga導火線根本就係由佢而起
講到態度 我一味針對住佢ga態度
我態度有咩唔岩a_a?
回復 支持 反對

超一超有咩問題?
哇 我現家接受唔到你咁樣屈我引起罵戰 我又超一超你得唔得?
罵戰ga導火線根本就係由佢而起
講到態度 我一味針對住佢ga態度
我態度有咩唔岩a_a? ...
小豪仔Jacky 發表於 28-2-2009 00:08

你超我的確冇問題~_~

你又唔係用粗口問候我~_~

態度 : 就係你用呢種態度針對佢種態度咪唔岩a_a
回復 支持 反對

你超我的確冇問題~_~

你又唔係用粗口問候我~_~

態度 : 就係你用呢種態度針對佢種態度咪唔岩a_a
乂絕望乂 發表於 27-2-2009 16:19

我覺得"超"人好有嚴重挑釁性 姐係博俾人打或者博俾人串咁
呢個主觀GA野我諗都係無人鍾意聽:S

:S佢個超吸引住我針對佢