打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 無理公會;

咩動物識笑既咩?!; 哇你真係好勁呀.!! 咁快學識講人話;!! 我學佐好耐先識同狗溝通架喳>o
小葬 發表於 19-4-2009 21:09

@@@ 狗都要學狗講野既咩 ? 真係要問完你先知 ; )
咩動物識笑既咩?! <- 你唔識笑?
我係人類 =] 都係動物既一種 我就識笑既
狗仔識唔識笑就要問你本人啦;
我學佐好耐先識同狗溝通架喳 <- 你要同自己講野既咩 ? 自言自語小心變自閉XDD
我真係未見過d狗同人講道理 <- 係呀 E+破例同你隻狗講 !
回復 支持 反對

哇哇哇-0-!! 咩事呀. 點解呢個論壇會有狗係到吠架 ^_^!! 個口好臭呀!!
小葬 發表於 19-4-2009 21:06

唔好咁講自己啦 ; ` 你會自悲既MA
我都唔想同你隻狗講野 因為你講得好好 ; 你個口真係好臭 ` 洗洗佢啦 `
回復 支持 反對

你用屎眼睇野都變態既咩 @_@ `
我係諗下有無時間姐 你知我唔係好似你咁得閒既啦
你咁鐘意講自己D野落我度既 ; ) ! 真係好奇怪 `
我都無話自己無講粗口-,- 你有問題 ?! 我1開始都話自己有啦 你唔係真係用....睇野掛 XDDD
自己串唔過都話人係狗果D 嘩 真係好無聊 ; 大哥哥 你都比D道理啦 `
今日唔得閒回你住 聽日先回你
其實件事好簡單 `我都係想講你個FD打人先 仲好意思講姐
你可以問你個FD930果日我有冇打佢
佢有冇打我
回復 支持 反對

回第1]我明白大家都有大家既道理 `
不過我當時真係1下都無打到人
我去到果個劍就話唔好搶 之後就打死左我啦 `
就算我打佢都係有理由 因為佢打我先 ` 我都無叫人打
係佢打先 就算佢唔想我搶係唔係都要禮貌D ?
1去到 1句唔好搶 之後就打死我 姐係咩意思先 ?

回第2 ] 我點解會打佢? 原因講左好多次 !
果日佢無啦啦打我 咁姐係點先 ; ` 佢有打我呀MA
咁我打返佢好正常姐 ;
最後爆粗我都講左SORRY啦
不過佢打我仲未同我講返SORRY WOR `
回復 支持 反對

佢講返佢SORRY就了事啦 ;
回復 支持 反對

下 打人先仲唔係錯? 你話自己打錯人咁姐係錯啦 ` 就算打錯人你都要同我講SORRY啦
你唔係認為做錯唔洗講SORRY咁無禮貌掛
回復 支持 反對