查看: 4941|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 有好野睇!新品種~趙子龍舌戰高手!!佩服(有圖)

有野好睇!新品種~趙子龍舌戰高手!!佩服

起因:本人於解任時於公頻看見xx妹(趙匡x的妻子)指名罵本人,說本人密她。本人何有空閒密其妻子,何況本人根本不認識的。

經過:本人得知後,向朋友借了千里出頻跟其妻子理論。及後,維園xx的趙匡x與其妻串通聯手演戲,對號入座,加入舌戰。舌戰過程中,趙匡x承認是挑起事端。無論他對象是誰,人品很明顯是令人可恥~

結果:本人不會為這些無謂的人浪費千里,不理會他們。怎料趙匡x與其妻趕盡殺絕。

如此的惡行,不分是非黑白,令人髮指,人人得而誅之。
(趙匡x已經不只一次與他人發生衝突,他在其伺服器很名堂。連我朋友都說:一個是煩人,一個是古人~可想而之是多麼可悲)

按圖看清楚,請留意趙匡x與其妻的用詞。

圖如下:有其舌戰內容,附加本人與朋友之對話。      

回復

密語都 post 埋出來 [[onion_56]]
回復 支持 反對

密語都 post 埋出來 [[onion_56]]
猿人襲地球 發表於 11-5-2009 14:44

---------------------------------------------
跟朋友說有關於他的事,以及朋友都知道他的惡行。
回復 支持 反對

幾時a  我睇5到ge  睇到幫你出千里 話佢
回復 支持 反對

個趙唔知咩咩  傻仔  又話系咪講~出稷講囉果D野,,,,,以為自己好叻...正一死蠢
回復 支持 反對

我支持你啊小幻@_@
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原諒佢吧啦=.=趙ser就係咁多弱智 小小野又要放上黎論壇
同之前星狗一七樣 真係唔知佢地個腦生左去邊[[onion_56]]
回復 支持 反對

幾時a  我睇5到ge  睇到幫你出千里 話佢
desitiny 發表於 11-5-2009 17:08

---------------------------------------------
係前日發生既事~

個趙唔知咩咩  傻仔  又話系咪講~出稷講囉果D野,,,,,以為自己好叻...正一死蠢
風云決 發表於 11-5-2009 17:48

佢之前同我朋友上公頻吵~仲搬維園出來嚇人。全頻既人加入舌戰,仲向其他團挑戰........

嘈蠃嘈輸又點啊?  咁樣 放上黎 代表自己好威=.=?  
小愛ㄨ 發表於 12-5-2009 00:56

我咁樣唔係要話威,我只係分享下舌戰的情況~

我支持你啊小幻@_@
tommy3c27 發表於 11-5-2009 18:06

多謝你既支持。其實,我結義以前d朋友就係忍唔住先至退團~
回復 支持 反對

佢之前同我朋友上公頻吵~仲搬維園出來嚇人。全頻既人加入舌戰,仲向其他團挑戰........ ...
小幻仔 發表於 12-5-2009 10:14

我想問下你 佢幾時有向其他團挑戰 幾時攞維園出黎嚇人 有無相 有既話 唔該你post 無既話 唔該你摺埋
你話佢煩 你知唔知你仲能煩 少少野 擺上論壇 屎忽痕無野做咩 我本人覺得係你想攪事多個人地 無啦啦擺d無謂野上論壇 咁多時間攪D無謂野  升lv好過啦 垃圾
回復 支持 反對