打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 抱怨專區~ 入下la help我 =〔〕=

渾沌種子打咩野多??
最快賺錢方法??
55LV變身卡任務最好??LV打 〔要打寒冷之心時空石
仲有〔想走族〕吾色

族帶我打死地

之冒險名稱:醋仔 56lv up

msn:bobo317434@yahoo.com.hk
〔要打之冒險人〕

回復

有金錢
吾多..[[onion_46]]
三~八日後會同夢之冒險錢莊交易[[onion_51]]
好像hk幣10~15金有夢之冒險〔100m up ][[onion_62]]
     [但是我啊媽吾知願吾願交易〕 [[onion_68]]
     79%/100% [[onion_65]]
[[onion_44]]
回復 支持 反對

招強族帶我打死地~
招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~
招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~
招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~
招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~
招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~招強族帶我打死地~
[[onion_50]][[onion_39]][[onion_40]][[onion_63]][[onion_65]]

招強族+我~
招強族+我~招強族+我~
招強族+我~招強族+我~招強族+我~
招強族+我~招強族+我~招強族+我~招強族+我~
招強族+我~招強族+我~招強族+我~招強族+我~招強族+我~

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
sai6606 -2 連帖x2

查看全部評分

回復 支持 反對

1.混種九成以上既怪都會掉 但無限邊隻掉得特別多
2.最好賺就係沖裝備  一件幾千萬既78甲沖上傳係放到好幾億 (上個月傳78甲就9億左右
3.無話幾多lv打會特別好
4. %退出
回復 支持 反對

4# sai6606

收吾收我..
抱怨專區~ 入下la help我 =〔〕=   果個人

夢之歷險-天空ser
收費帶升死地  洗ser 包死水
一場1job升到47 / 27job升到55job
卡job一場 1job升到41
意找   蒼星石  /  純真的童話  / 紗奈Shana

?????

之冒險名稱:醋仔 56lv up

msn:bobo317434@yahoo.com.hk
〔要打之冒險人〕

仲有是吾是打個[%]=
退出族??

[[onion_17]] [[onion_40]]
回復 支持 反對

1.混種差唔多咩怪都會掉 冇話邊隻掉得特別多
2.e樣,,,,,,你如果有錢咪用4樓個位人兄既方法,不過,,,你如果冇防爆就,,,到時喊都冇用,,,,,如果冇錢就應該打天毛20條都差唔多
3.你又唔講咩職,,,,加上咩lv冇特別會易呀
4. 係打%退出就得+啦
回復 支持 反對

hax[[onion_62]]

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
sai6606 -2 無意義回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

4# sai6606  

收吾收我..
抱怨專區~ 入下la help我 =〔〕=   果個人

夢之歷險-天空ser
收費帶升死地  洗ser 包死水
一場1job升到47 / 27job升到55job
卡job一場 1job升到41
意找   蒼星石  /  純真 ...
bobo317434 發表於 25-10-2009 23:08

唔係收唔收既問題
我地係打開門做生意 2500m一場
回復 支持 反對