打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 大家覺得看哪樣數據才判斷到一個公會是有實力的?

勝率?     (一按錯強隊就彈game戰隊上身)

排名?     (只接垃圾洗分入前5 easy執~~~有人有時間就得~~)

總回合優勝次數?   (同2)

還是其他? 口號? 鬥拍得多打嬴路人既自high片? 還是影多幾張嬴垃圾既幾百win 0lose cap圖?

大家來討論~
回復

總回合優勝次數
回復 支持 反對

拒接次數
回復 支持 反對

勝率?     (一按錯強隊就彈game戰隊上身)

排名?     (只接垃圾洗分入前5 easy執~~~有人有時間就得~~)

總回合優勝次數?   (同2)

還是其他? 口號? 鬥拍得多打嬴路人既自high片? 還是影多幾張嬴垃圾既幾百win 0lose  ...
govg008 發表於 28-11-2009 14:36

睇打開咩會,同勝率,分數無關
回復 支持 反對

[[onion_59]]在我心目中隊隊都係強隊工會,因為冇人有心開個工會出黍書(MD工會除外)
我會用個分黍決定,因為個分包含左合作同團結,仲有戰術(工會路線戰術),你要出名,自然會個個都怕左你唔同你打
但一樣米養百樣人,都冇話邊樣會最好,你要出名自然冇咁多分,你要長期咁多分自然個名冇咁好,你要2樣都要....
你個工會D人個個人緣好好囉
回復 支持 反對

等係睇同勁會打既勝率 冇85%上唔好講野
回復 支持 反對

給我一段片,我可以說出哪些是強會。
給我一個支點,我可以舉起整個地球。
ps:我要公會戰片段
回復 支持 反對