打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 我在赤壁內既圖片分享

我75果時D裝都ok la but 同e+比少粒狂同閃
回復 支持 反對

D相影得好靚呀,赤壁最靚同吸引我既都係d招式 xd
加油~~到你升到再高lv 換新裝、武器再影多d靚相比我地睇 =]
回復 支持 反對

我75果時D裝都ok la but 同e+比少粒狂同閃
will2005 發表於 31-12-2009 21:57

[[onion_67]] 哇! 你既秘文好正!

我80lv前既目標, 有雙離火, 金武, 已經好滿足啦!

D相影得好靚呀,赤壁最靚同吸引我既都係d招式 xd
加油~~到你升到再高lv 換新裝、武器再影多d靚相比我地睇 =]
Carrera 發表於 1-1-2010 11:51

[[onion_01]] 好多謝大大你既欣賞! 你post既相都好正!

我好快轉平戎啦! 跟住就好努力沖lvl啦!
回復 支持 反對

[[onion_67]] 哇! 你既秘文好正!

我80lv前既目標, 有雙離火, 金武, 已經好滿足啦!

[[onion_01]] 好多謝大大你既欣賞! 你post既相都好正!

我好快轉平戎啦! 跟住就好努力沖lvl啦! ...
赤璧老漢 發表於 2-1-2010 18:17
小弟都想做到3品裝....[[onion_29]] (想念中....
回復 支持 反對

小優 洗5從3裝都超勁la= = 主盾副鉤
回復 支持 反對

我好快轉平戎啦! 跟住就好努力沖lvl啦! ...
赤璧老漢 發表於 2-1-2010 18:17

哈哈大家一起加油 xd
回復 支持 反對

小優 洗5從3裝都超勁la= = 主盾副鉤
will2005 發表於 3-1-2010 00:22
你同我打..保證幾秒ko我[[onion_24]]
回復 支持 反對

5會la= =  我成日比D 主盾副鉤屈死
回復 支持 反對

wo呢d相跟你一起升級!_!
回復 支持 反對

[[onion_01]] 多謝大家既支持! 老弟在前晚, 完成最後一場荊退, 終於換左裝啦! 兼全+1

[[onion_09]] 呢件裝係幾靚! 不過著住佢感覺冇以前咁輕鬆, 人地唔會再當我係新手(救命....)
             仲有要升既野, 要學既野, 要刷既野.... [[onion_46]] 真係好多啊!  希望可以捱到80lv啦!
回復 支持 反對