打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [蕾娜]-----淺談狙擊者(個人配點+技能分析+建議裝備)-----

鳳凰衝擊d范圍正係直線...
其實點清曬d怪呢...
小弟真係好少用呢技...
要300mpT^T
回復 支持 反對

鳳凰衝擊d范圍正係直線...
其實點清曬d怪呢...
小弟真係好少用呢技...
要300mpT^T
kk1E39 發表於 24-1-2010 16:31

佢識轉彎同落斜
回復 支持 反對

資料不錯但每個人點法吾同

我都係玩狙跟你相差也很大""
回復 支持 反對

畢竟也有很多狙擊喜歡用飛天之舞 (例如咚甩根本就是飛舞達人 囧)

技能方面各有特色, 我也只能提供一個參考而已 ((謎之聲: 傳說中的推卸責任... ((筆者: 你閉嘴!
回復 支持 反對

飛舞對住衝鋒用處不大
麻..是我技術差 囧
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

飛天之舞係打拎劍的最好幫手    當然要先揀個大平地   踢呀~飛呀~落黎  請開心地連技

>>zz zzz^z >>zz zzz姿x    (zzz^z >>z   >>z要自己練幾時出-)    (z數量要睇你打幾多下先倒地)    <<一個難少少同要場地大的連技

假如你學瘋狂-(好難用呀=]但因為暴風<鎖技3  同埋要洗暴風要好多點--所以+瘋狂玩--)
可以>>zz zzz^z >>(請計距離) 瘋狂   技術好的打哂15下~練習場打到第13下隻野死左唔知實戰係點-

同埋   姿+姿+姿+....極易俾人走..(怪就唔會,但係 姿1次=回3mp z一次=回5mp    當場地冇位,隻怪掉落去    可以z姿z姿(因為z大力少少=]同埋儲多dmp(我成日冇mp.))但我味試過v_v)  

因為我攻速得10(正確黎講係9)  打愛莎zzz姿實唔掂=]   所以>>zz zzz姿出技/x

仲有呢...雖然^^z會踩到敵人訓低...

假如俾跳攻的雷文/艾索煩又冇mp蛋天就可以係咁^^z..........(好爽-但要練~)

連技提供: >>zz zzz^z >>zz zzzz   (可自己加入zzz姿zz/姿x)

最後   好似遲左出黎講.
回復 支持 反對

真的非常抱歉 - -

沒有考慮到看倌們攻速不足的問題, 其實是因為我20攻速達到好久了所以都沒有注意到

我自己是覺得狙擊不太適合玩1P1...因為起手技不足的問題

對上跳跳虎的確可以用^^Z來結束他們短暫的跳躍生涯, 但是站起來之後他們仍然頑強地跳Z

花舞也許是不錯的選擇, 但是萬一不中的話會是個致命的危機(落地)

^^X也是很致命的起手技, 飛舞卻只能對應近戰型對手

簡單來說, 狙擊1P1對上擾敵型法師的勝率是頗低的
回復 支持 反對

真的非常抱歉 - -

沒有考慮到看倌們攻速不足的問題, 其實是因為我20攻速達到好久了所以都沒有注意到

我自己是覺得狙擊不太適合玩1P1...因為起手技不足的問題

對上跳跳虎的確可以用^^Z來結束他們短暫的跳躍生涯,  ...
satan030 發表於 3-2-2010 11:36

飛天之舞對經常跳z的會比用花瓣更有效(狙擊↑↑x更甚)
回復 支持 反對

飛天之舞對經常跳z的會比用花瓣更有效(狙擊↑↑x更甚)
淺紫色貓咪 發表於 3-2-2010 06:23

十分感謝你的意見‥根據三人成虎的道理

看來飛天的確是一個對付跳跳虎的好方法

回家有時間會更新‥用ipod打字超累而且很慢‥
回復 支持 反對