打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨] 針對MAP 點解呢位哥哥同步錯誤仲可以告番人轉頭GA?

回復 10# 不動翼
明白了- - 我地好像吹緊水wow- -
回復 支持 反對

回復 11# abc121212

咪吹緊水囉= = 邊到唔似吹水= =
回復 支持 反對

回???人:
amm... 有咩證據證明到我令到你地同步化呢? 有圖嗎?  要話人都要有證據吧?
有時同步化會無啦啦出現 我想你知道吧 大家都有所體會吧?
就是為了一個巧合而話我番佢轉頭?
我有告佢咩 你唔識睇字? [抱怨] 呢個字點解呀細佬

最好笑既就係
"果日最後果場冇得玩添 依家好唔開心囉"
為左打一場機而唔開心? 你有咩問題  
你搞到我而家好開心囉

"因為佢串我地係小朋友"
小朋友係冇貶低之意 何來"串"? 自己查下字典

題外話 :我有指名話你"地"係小朋友嗎?有指明某人係小朋友嗎? 對號入坐zzz....

回八行書:
我冇指明你係小朋友 我只係話
"有入過佢場既人自己去對檔+睇觸發拉到最後會見到神奇既野
神奇既野只係適合小朋友 "
如果你係咁講既話 姐係暗示你有用過神奇既野?
神奇呀,神奇到我笑了... 是對號入坐 還是作
心虛?

我都唔想搞差哂我同你既關係 但係我同你講bug map又唔理我囉
"唔小心"開完bug map 我仲未見到有一句sorry 囉

如果你要我因為同步化而say sorry 我代我部機say sorry咁得未
我又笑了

"因為我個人認為你都算一個小朋友"  
但係 你個人認為我呢幾個字好有問題
冇錯 我頭先係講過小朋友呢個字係冇貶低我既意思
但係你加左認為 意思又唔一樣啦
就是說 認為後面 是你的意思或者感受?
所以你而家姐係係公眾既地方中傷我?  我要求你作出解釋

呵呵 多左咁多個"非親生弟弟" 真係唔多慣  
不動翼弟弟 再見
下次入見到我記得要講聲 map哥哥
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我證明自己係6p 我衣家指證你玩同步錯誤
仲有個map我覺得冇咩問題囉
ygytyg 發表於 28-3-2010 16:06

睇到了嗎?另外我想表明 全場唔計我地外仲有其他人嗎? 不要自打咀巴 係你講我地小朋友先 應該係我講 多左個親生哥哥多D@_@ 你搞清楚先好同我講野吧
我又想話我係打機唔開心 咁又點?唔可以?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我證明自己係6p 我衣家指證你玩同步錯誤
仲有個map我覺得冇咩問題囉
ygytyg 發表於 28-3-2010 16:06

你又點證明到自己係6p 我夠可以話自己係 其中一個玩家啦
就算 證明到 有咩證據證明我玩同步化?
何謂"玩"同步化? 點玩?
有咩證據證明到唔係巧合?而係我"玩"同步化呢?
冇證冇據又係到話人

咩叫"覺得"個map 冇問題  你自己去睇下個map有冇問題先講野ok?
唔肯定既事就唔好講ok?

我覺得你好似未了解呢件事 又要加把口埋黎
回復 支持 反對

回復 13# map

amm... 有咩證據證明到我令到你地同步化呢? 有圖嗎?  要話人都要有證據吧?
    回: #14 人證
     有時同步化會無啦啦出現 我想你知道吧 大家都有所體會吧?
    回: ok!巧合+上巧合也 U當時講:map最下面有個好特別ga觸法  then :同步錯誤

""回八行書:
我冇指明你係小朋友 我只係話
"有入過佢場既人自己去對檔+睇觸發拉到最後會見到神奇既野
神奇既野只係適合小朋友 "
如果你係咁講既話 姐係暗示你有用過神奇既野?
神奇呀,神奇到我笑了... 是對號入坐 還是作賊心虛?""
回:呢度 第一:我冇話我自己小朋友 第二:字句中含有隱藏性挑釁性質 ps呢度回帖大家只係討論,建議你clam down先,我都無意想你唔開心.

""我都唔想搞差哂我同你既關係 但係我同你講bug map又唔理我囉
"唔小心"開完bug map 我仲未見到有一句sorry 囉""
回:我唔知果個係bug map 而且你冇講過呢個係bug map 你只係話呢個map觸法下面有2個好神奇ga觸法 <--糾正番先  then 到左我AG果時你都冇講過果個係bug map 你只係照玩 同影相 就係你第一二三張相 so 我如何回應你?sorry呢?~ ~ok 你想聽 我照講 sorry ps而且我唔認為我地關係差左,我只係平常心討論

如果你要我因為同步化而say sorry 我代我部機say sorry咁得未
我又笑了
回:我接受你部機say sorry then 我都笑了~ ~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 17# map

咁你又點知佢唔係6P?^^ 你有證據嗎? 我估你一生人都唔會同步好多次 但你張IP圖到 點解會有還原GA?^^
回復 支持 反對