打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 【討論】菲律賓人質事件 334高中學區在此表示遺憾

首先在菲律賓遇害港人事件表示深切哀悼
另外可在此討論今次菲律賓特種部隊處理人法如何?等等...
在此討論一次將獲10樂點獎勵,10次另加15樂點,20次另加20樂點
如此類推!
回復

都唔明點解佢地救人慢到咁...

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
andykwok123321 + 10 1st

查看全部評分

回復 支持 反對

都唔明點解佢地救人慢到咁...
刺客先生 發表於 24-8-2010 11:52

係囉..D所謂o既特種部隊係度係咁打D玻璃都吾知做咩,佢地又怕事
回復 支持 反對

係囉..D所謂o既特種部隊係度係咁打D玻璃都吾知做咩,佢地又怕事
andykwok123321 發表於 24-8-2010 12:13

佢地根本貪生怕死...
回復 支持 反對

菲律賓警察就如香港六十年代的一定腐敗。
再者,槍手一直想見記者,以我的分析及報導﹔槍手一直是一個好警察。他一定是知道一些秘密。而且,我覺得菲律賓警察不是太想救人。例如他先用槍射破車軚,又捉了他的弟弟,一直在門唔知做咩,好像想迫槍手殺人般,只可以說人質不幸

另外,我有打開wargame 救人果d 都用m16 咁長 好唔方便- -''  雖然m16a4係我愛槍之一

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

個班警察仲話係美國訓練過.....我都唔知訓練D咩野來....救人救成咁樣都有:唔理人質安全,亂咁打爆玻璃窗,結果個鐵錘打死左一個人質.....仲有,冇計劃冇裝備,連大燈都冇一支....扔D螢光棒入去照...我真係比佢吹漲OTZ

仲有明知人質係對方手中,仲要捉人地細佬,仲要係人地細佬勸個呀哥放左幾個人質出來...就算係冇功都唔駛捉佢呀,根本成件事都唔關佢事.個狙擊手又係冇料到,有幾次大好機會一槍解決個槍手,佢就竟然企係度吹風....

簡直就係失敗

評分

查看全部評分

回復 支持 反對