打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 唔想再理,唔想煩

其實講黎講黎都係因為omgwtf  話人垃圾之後又淆底唔敢接受挑戰

佢肯出黎打鋪 就可以一洗淆狗之名  大家都唔洗嘈   衰在人地淆呢 又有一班護主不停發言 佢就潛水
回復 支持 反對

算啦 唔洗再講落去喇  

總結 :  先撩人串人垃圾 最後竟不敢跟那個他口中的所謂垃圾決戰   俾人踩到上心口都無動於衷 你真係無架喇 唔好再打SD喇 會俾人笑一世架     故事主角 omgwtf最後都是無膽應戰  大家以後在sd見到他可以大大聲稱呼他做 淆狗omg

完結.
回復 支持 反對

推一推!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

哎  出左街  錯過了重頭戲 >_<

首先我要對淆狗omg致敬  因為他不再淆了  但不再淆的同時 現在己變了一隻敗了的狗 我在此簡稱為 敗犬  哈!
回復 支持 反對

又屈我係st
仲有你打44真係好垃圾
omgwtf723 發表於 29-11-2010 00:28

又扯開話題  ~_~"  sad
回復 支持 反對

>o<

很想請問omgwtf本人為何會敗給了垃圾 難道這就意味著你是一舊極大的垃圾????????

是不是他一直誤會著垃圾一詞就是代表強勁的意思  .. 以他的智商來算  有可能他一直就是會錯意

我腦海浮現著十萬個為甚麼??????????
回復 支持 反對

求回答
kaiant1001 發表於 29-11-2010 13:03

你答得咁差仲好意思叫我回你..唉

第1,要說霜乂兒這個ac是st,倒不如說cm更接近   :  那當時他是不是和ST的人組隊? 不要再煩甚麼前ST後ST好嗎  你們跟本曾經就是ST 曾經是一個 個體  現在以ST來稱呼你 有甚麼問題 不停強硬地要說前和後  有何意義?
第2,絕對冇問題,不過請更改任何與st有關的字眼才說這種話  :  哪我己說了前ST  還有甚麼問題?
第3,我倒沒聽過有人用x眼聽東西的,無視你那個x字,莫非你是用眼聽東西的? : 聽東西? 當時是用聽的嗎? 文字不是看的嗎 ?  他說我們說 他們所有人都用外掛 但根本當時我只說那KB有加速外掛   完全沒有說過其他3個人  我叫他出示相片證據 明白了沒有? 你的理解能力真是很差 叫他用屎眼看東西 明眼人一看就知我在諷刺他 難道你當真?真慨嘆你有這樣的智商
第4,佢冇引用過任何對話,果個你字亦不是對你說,請張開你那雙所謂x眼"聽"東西  :   問題是我引用他說話的內容來答他的問題 你這樣還不明白嗎?
第5,公會戰除了個人技術還追度意識走位和團隊合作,你能以1on1展示這種實力嗎  :   當時是omgwtf 對 魂 先作出侮辱   是他自己兩個人的事 以1v1的方式解決不是更好? omg既然可以大大聲說他垃圾 照計omg應該打咩都唔會輸個啵  點解又會俾垃圾打敗既? 唔知呢 唔知呢 ~_~?
第6,3v3比賽霜乂兒和omgwtf是列作正選名單一人,只是有些個人理由而參加不能 :     咁姐係佢地兩個冇份打啦  仲好意思講出黎..
第7,同第4點  : 答左你啦
第8,據說他們對於戰積這麼垃圾深感失望,所以解了會,你又哪兒知道他們沒有收自己x?  :  我講左原因  你自己係要諗埋一邊我都冇計 -.-"我打完我自己都返左自己公會  打完就散架喇 咁岩夠人先開個會一齊玩陣   我真係唔明咁都要拎出黎講?  因為你地淨係得呢樣0n9野以為可以串到我地 就要不停講   哎-.-"煩
第9,你是問霜乂兒,我不能代答  : 叫佢收皮唔該 我對只會潛水的人沒感興趣

下次你答這樣爛的東西  我是不會再浪費時間..
回復 支持 反對

很想請問omgwtf本人為何會敗給了垃圾 難道這就意味著你是一舊極大的垃圾????????

是不是他一直誤會著垃圾一詞就是代表強勁的意思  .. 以他的智商來算  有可能他一直就是會錯意

我腦海浮現著十萬個為甚麼??????????
回復 支持 反對

咁咪姐係自大囉`
你冇講自己講
不過呢d野連小朋友都分到啦
講到自己咁勁`
哦,同朋友打下,姐係淆底唔算數 ...
您好嗎 發表於 29-11-2010 20:29

打1v1又淆
打4v4個 霜乂兒  淆q到 -.-    你真係好 q seven 廢
竟然好笑到唔俾人搵返夾開既隊友     人地搵返d夾開既你地就淆哂底   你地(俾足面你地喇唉狗)st真係好狗西 怕輸怕成咁  仲要大大聲咁講話咩3v3冠軍呀麻(註: 冇霜乂兒份的)   又要約戰4v4跟住又驚呢樣又驚果樣 你地唔q煩既咩 乜野都要就哂你地好唔好?  唉  我真係唔想再對住呢班狗...9 q 命呀= ="

誰是誰非 大家自己來評理 哎-_-" 我自己己經笑爆咀了....
回復 支持 反對

第1,同st的人組隊=整個st? 天大的笑話,你現在是鬧整個st,一大堆人於st散後沒有跟omg,狼他們,你現在是鬧他 ...
kaiant1001 發表於 30-11-2010 13:01

睇左你笫一 二點己經唔想理你  我己經說了前st很多遍  不停執著執著  己經早說了你再答這樣爛的東西  我不會再浪費時間再回應你
回復 支持 反對