打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 第二期充值活動更換內容討論

關閉 [複製鏈接]
你地為左一句
營運基地保証補償之機體
「高達RX78-2」(強3)
永不推出及以任何形式送出(包括產品包)。

...
brianxp2010 發表於 1-12-2010 21:50

最好大家目標統一d.
你封投訴信點寫,post出黎睇睇.
回復 支持 反對

本來逆襲會場別注版係( 無 ) 爆頭高達...
http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=2006
逆襲會場別注版( 賠償 )爆頭高達...
http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=2020
我只係想講,由頭到尾係GAMEONE做錯事...
搞到爆頭高達得強2...
GAMEONE做錯事,就罰其他玩家強2?重點←←←←←←←←
我唔理之前果d公告,講只出強2,5月後先再出強3
唔好同我講 之前果個公告
回復 支持 反對

我覺得佢地幾食字下
永不推出高達果度寫強三
點知真係走去出強二
回復 支持 反對

a高變左強2=
回復 支持 反對

個個反對A高達強2咪唔好要囉,一陣搞到A高達強2都冇得你要
回復 支持 反對

鐵球(鯊魚嘴式樣)(強3/中級/永久)
高達(磁性覆膜)(強2/中級/永久)
要哪好???
回復 支持 反對

肯換
仲肯俾你地揀已經很好=_=
有人話免責條款冇用= =
唔好玩,麥當勞杯熱朱寫住小心燙口
就係因為寫左你告佢唔入咋。
回復 支持 反對

我覺得比起果d免責條款,佢地公告入面有一個字眼仲絕,
就係個"送"字,睇番d公告,所有充值活動的相關機體,都係話"送"既,即係佢地極其量只係禮品,而唔係貨品;

即係好似咁,就正如依家d supermarket話每買滿50$就會"送"我地一個換廚刀既印花咁,我地斷唔可以話為左把刀去買左100蚊野,但係佢地就無俾印花or因為某d原因而俾左其他印花,
就去鬧人地呃左我地100蚊呱?!
好似講唔通,因為果100蚊所值之貨品我地又的而且確咁收到左(唔知果d所謂既禮品,到底應唔應該歸類為支付之金錢所對應的貨品入面)
我個人覺得就應該唔算啦,因為禮品既野,送俾你係人情,唔送俾你係道理啫(唔知哩句野有無串到人,有覺被串到的大大請返插,不過唔好咁大力可以嗎:$).
回復 支持 反對

我覺得比起果d免責條款,佢地公告入面有一個字眼仲絕,
就係個"送"字,睇番d公告,所有充值活動的相關機體,都係 ...
超頂癮 發表於 3-12-2010 10:13

如果你這樣比較,超市比gmaeone好...
印花都只有期限問題,沒有拿不到的...
回復 支持 反對