樓主: fightdog_phylaw
打印 上一主題 下一主題
收起左側

狂殺武人招勁人

關閉 [複製鏈接]
回復 51# fightdog_phylaw

A_____A係囉 挑水路挑到去遊擊 挑遊擊挑到去水路 你條粉皮吹水當食面 你呀媽比嫖客搞 搞到出左你件失心瘋 慘 sad
回復 支持 反對

A_____A喂 有個勁人好勁嫁 又係守水爆頭 好屈機 仲識唱歌 你去搵佢 神是無所不能<---
回復 支持 反對

回復 73# Killer104

A____A歌神入佢會就岩 兩個差唔多
回復 支持 反對

駛LUN你尊重 你又唔係OBAMA 英文都唔識多隻 叫你挑遊你玩水 叫你挑水你玩遊 仲好意思話我唔認輸 87仔
你咪去同劉翔鬥羽毛球囉 實你贏既 87仔
回復 支持 反對

回復 82# yth123123

A_____A佢點敢 吹水就勁 食最後晚餐個油大咪佢囉
回復 支持 反對

A________A我緊係輸唔起 我新手黎嘛 (傻仔 叫人挑水路又去遊擊 挑遊擊又去水路)<--同我討論呢樣呀 想知你咩高見 點解挑遊又守水 挑水又守遊 87仔 我上藍又淆底掛機 點解 點解 話我知點解啦 神手
回復 支持 反對

呆7左A_____A 條傻仔 又逃避問題 問你點解挑遊擊你守水 挑水你玩遊擊呀7頭 又話自已上帝 打救世人 你條東方不敗無jj同我地呢d有jj既人講d咁大男人既野 笑7人地把口 你要挑殺數既我廢到7頭皮咁嫁 不過唔似d人 挑水去玩遊擊  挑遊擊去玩水 7.7 我bhop沙 你話我屈你跳 你明知自已玩遊唔夠我BHOP沙勁就扮PC仔 玩水唔夠我雷比避彈勁 你係淆我玩沙BHOP 淆我雷比 淆我藍箱 淆我B燈 既 你就講聲啦 唔想哈你呀pc仔 高擊殺好勁囉我覺得 挑守水去玩遊 挑遊去玩水 你個東方不敗 勁過令湖沖tim but,so? 無jj既東方不敗 咪又係為左葵花寶典收皮7.7
你係要咁勁 想話我唔夠你打既 講明你玩遊定玩水 我錄 lun底佢 post上黎 扮衰仔又如何? 事實上你條羅小朋友
唔敢同我挑遊擊 挑守水 7.7 神人唔識bj lj 挑遊擊變挑守水 挑守水變挑遊擊 咁lun神化 不如參加小學生金牌講故事吹水大賽 你咁神手 實贏嫁啦 同d高級過你既小學生鬥講故事A_____A 1係挑遊 1係挑守水 1係挑藍箱 你自已揀 我影底埋佢A_____A 敢唔敢呀pc仔
回復 支持 反對

回復 150# fightdog_phylaw

話lun明左挑遊嫁啦 你條lun樣又廢又無料 明明叫你挑遊 why守水? 我就你話挑水 你又去遊 人地不嬲1p1係玩遊嫁啦 0n9仔 不如話你同劉翔鬥踢波呀 你都0n99 你咁神 why破唔到我藍箱 我藍箱你掛機? 仲要講出黎認底威話我好撚廢 唔識上藍箱 求下你讓我 唔好上)<--你講嫁7.7 唔認呀 ,你件粉皮 13場 我9場做c 你果3場做c 我兩場爆你頭 1場上藍箱唔郁win你 你個7.7扮勁 開場果時又求我話: (次次我做c嫁 我做c輸嫁 我廢嫁 我係7頭phylaw 讓下我) <--你講嫁   唔怪得你姓羅 全名{{{羅黎賤}}
你件廢西 唔識bj lj話自已神手 同我挑係咁求我讓你7.7 高擊殺我就扮勁 係咁勁就咪底威啦 7.7
回復 支持 反對

你都0N7狗狗 你夠作話我同你打 你無開精準 我講明挑遊你守水 挑水你玩遊 你收皮啦 小學生金牌講故事吹水大賽冠軍 唔夠你勁呀 我頂龍全港中學生辨論比賽冠軍 唔夠你羅黎賤勁呀 係要挑既就挑遊啦7頭皮 淆底守水0N狗狗 龜縮羅
回復 支持 反對

回復 167# superchanouo

佢不嬲淆我 SO SAD 羅黎賤佢真名
回復 支持 反對