打印 上一主題 下一主題
收起左側

CherrYBlossOMS

關閉 [複製鏈接]
不可以用不當程式 ...
wOw
回復 支持 反對

竟然有CSO最勁玩家之一既神哥 E個團睇黎有D料
回復 支持 反對

=.=KAI??
回復 支持 反對

竟然有CSO最勁玩家之一既神哥 E個團睇黎有D料
Inferno※ 發表於 8-5-2011 16:37

神哥係我偶像黎
回復 支持 反對

好心delete左不可以用不當程式佢
回復 支持 反對

收啦!!你屎姐!!唔好話人掛
回復 支持 反對

零時乂軒

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
oscartsecn -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

占比 唔想講果句都同你講

你踢左啊迷佢算啦
同你地打左咁耐match 留意左佢咁耐
最有問題既就係今日場nuke.

第一,我發現佢既check位 好有問題 無人既地方唔會check 只會check有人既位 camp都係一樣.

第二,wall既能力未免太準,佢已經有資格打wcg 同nothing同名. 假山wall 鐵門1彈爆頭 當你-6
ladder底 wall inside 近鐵門真係前所未有.有sense既都唔會亂穿 浪費子彈. 點解神哥咁有信心?
問題佢係穿唔係問題, 係佢下下都穿得中.好似開左透視咁對住個人黎射.佢自己都識講佢咁樣穿幾多次

第三,啊迷太有信心? 打左咁多次.真係極少見佢扔下炸閃煙咁.D2打B?簡直無乜難度咁.

總結: 你可能話"咩呀,係你廢姐,咪話人掛啦",希望你唔好當隻cheat係神咁拜.當佢打殘局 ct d2 1打3.佢無諗過留槍,殺左一隻都唔知足 繼續停位.信心爆棚?camp人都唔會走去CT base近mid camp啦~.~仲要係famas.
你又可能話"你地隻fundownyo都係差唔多姐"
fundownyo同你地啊神情況一樣.成日都top frag
但fundownyo明顯真係屎. 完全唔識補槍,0sense.等自己友死左先出去打.殺到人但係嬴唔到~.~
你想話佢cheat既 steam打場可以係完全無問題.
如果啊神係steam match 仲可以表現到同CSO差唔多咁 可能槍法屎左 佢D PROWALL PROCHECKING 應該唔會冇左既.到時咪我地7囉.如果你都想知隻啊神係咪cheat 就唔好另搵高人扮啊神啦.

老實講 連你teammate都覺隻神係cheat,名我唔爆啦.廢事你會做d咩鎮壓行動啦.

踢唔踢由你,你自己諗清楚啦. 我地FS都唔想成日打Cheat.練唔到野.
回復 支持 反對

7月你咪知佢係唔係掛囉@.@
回復 支持 反對

神迷哥打got5真係2個字,穿神同知神
cheater神?
回復 支持 反對