打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 〔原創〕四絕莊完美攻略

睇完攻略最好都係親身落場打.其實我又覺得唔難.有2個ec其實已經好穩陣.
回復 支持 反對

0.0 樓主真好
回復 支持 反對

簡單易明, 刷時就明樓主講乜喇, 另外副本帶著有群攻單刷寵會較方便

補充一下:
第3關 "到了boss半血,他就會召換四隻老虎,只要按照老虎的狀態來打,就可輕易殺死,一直這打下去,就能殺死boss" <<< 四隻老虎怕的是屬攻, 毒老虎要用毒攻打, 如此類推, 很快KO
回復 支持 反對

4絕好易打-0-
不過都要多謝樓主教d唔識ga人-0-
回復 支持 反對

酒已賜
回復 支持 反對

第2隻女人有時無比佢係回音都會秒人.唔知搞咩.E家唔敢刷.
聽講開左雙有500萬經1次?>堅?> ...
大周嵐夜 發表於 7-6-2011 22:55

秦韻一定要開咗回音幡,而你仲要企正附近先秒到人,拉遠少少距離都冇殺傷力了。

我哋4個人,平均103lv,開埋雙都係得百幾萬經一場,冇500萬咁誇張!
回復 支持 反對

四絶第1個:

全組入到去不要動.
cys0309 發表於 8-6-2011 11:49

你呢個係過時攻略,唔使煩,全組人一入去就開打,30秒內已經清晒啲小怪開隻王出嚟啦!
回復 支持 反對

秦韻一定要開咗回音幡,而你仲要企正附近先秒到人,拉遠少少距離都冇殺傷力了。

我哋4個人,平均103lv, ...
真天龍戰神 發表於 8-6-2011 16:09

4個人刷唔叫埋我- 0 -
回復 支持 反對

簡單易明, 刷時就明樓主講乜喇, 另外副本帶著有群攻單刷寵會較方便

補充一下:
第3關 "到了boss半血,他就會 ...
星宿津 發表於 8-6-2011 12:23

坦白講,樓主呢個攻略既非原創,更談唔上完美!

對比起其他四絕攻略,似乎仲簡漏咗小小添,不過本著分享精神,都應要鼓勵嘅。

其實四絕真係絕對唔難刷,無須雙ec,冇逍遙亦能輕鬆過關!

要點就係最緊要識走位同睇頻!留意潘菁菁講乜,避開晒啲陷阱就可以了!

四隻王啲防都唔算高,攻擊力又弱!

第一關,留意地下啲字,唔好踩落去。(不過就算踩咗,都只係爆你少少血,其實可無視!)

第二關,當打到秦韻開咗回音幡,拉佢走對角就可以了,扣唔到你幾多血。

第三關,開頭只要引住陶青走入白雪度打,至於啲咩青鷹墨虎同第一關啲小怪一樣,都係好易就打死的。(呢個副本我發現啲小怪生命力好薄弱!)

第四關,啲小怪一刀一隻,根本埋唔到龐企身,龍柱走位又係睇頻就得喇,最得意係隻龐企仲要讓埋你第三條血添,唔踩中十步一殺,必過!
回復 支持 反對

4個人刷唔叫埋我- 0 -
tony3100 發表於 8-6-2011 16:14

老細,你都唔喺度,唔係就5個人刷啦!:lol

今晚吖,你刷嘅又四人團刷四絕!:loveliness:
回復 支持 反對