查看: 7698|回復: 152
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[約戰專區] 招人洗黃金右腳與足球皇帝,每天中午12時開場

呢次任務會先洗入球同助攻 如果活動搞得好 可能之後搞埋傳球5000次,part 1 會長期開直至本人洗完part 1要求
請做黃金右腳或未夠500入球玩家選擇報名"入球"位置

本人嚴重警告洗洗下波走場個d人
因為我未知明天放學放幾多點,所以明天開場時間會係12點-1點 當本人開左場 會係GAME ADD你

時間:每天  中午12時正
地點:香港一般01-20
場名:洗踢波

PW 報名後我會PM你知

洗法會係開細場洗 33得分  每隊先踢30分 CT先贏 之後到TR 一路跟住呢個次序去洗

7月8日名單:
名單:                CT                                                TR
CT1.forever愛你(本人)(助攻)                            TR1._________(助攻)
CT2.我最喜歡打彊屍(入球)                            TR2.gAt.E(樂古名)(入球)  
CT3.sIu小賢(入球 )                                     TR3.__________(入球)

7月3日名單:
名單:                CT                                                TR
CT1.forever愛你(本人)(助攻)                TR1.andrew1124(助攻)
CT2.笨乂小奏(入球)                          TR2.josiah123(入球)  
CT3.Tak得 (助攻)                          TR3.queerkiller(助攻)   

7月4日名單:
CT1.forever愛你(本人)(助攻)                TR1.v戀愛乂小黑v(助攻)
CT2.痛曖x康o(入球)                            TR2.___________(入球)  
CT3.ken2549(助攻)                           TR3.___________(助攻)   

7月5日名單:
CT1.forever愛你(本人)(助攻)                TR1.v戀愛乂小黑v(助攻)
CT2.昨天仆X(入球)                            TR2.Baby夢(入球)  
CT3.zxz瘋狂zxz(助攻)                           TR3.andrew1124(助攻)

後備1.
     2.
黑名單:痛曖x康o,ken2549,漆頭皮,zxz瘋狂zxz,ovElfoRevER
助攻洗既先後次序會跟no. 由最細先洗 eg. ct1/tr1
PS.1.刷任途中不要離場,否則列入黑名單!!!!
     2.不能長玩者請勿報名(最少要洗3小時)!!!

1. 報名名單:
  2. 邊隊: (CT/TR)
  3. 洗乜: (助攻/入球)
  4. cso名:
複製代碼
回復

你搵團友方便d@@
回復 支持 反對

你搵團友方便d@@
lunpkpk 發表於 2-7-2011 23:54

提起就巴幾火 今日我同FD加2個團友洗 洗Q左 110分鐘
完場唔夠人 唔Q計囉
30幾分鐘就叫緊人入黎頂位完場....叫到完場都仲係-1
之後一出去睇 20幾個團友on緊都冇1個黎 真係陰q公
回復 支持 反對

我洗a_a
不過可唔可以改做7月4??
回復 支持 反對

我洗
cso名 andrew1124
回復 支持 反對

我洗a_a
不過可唔可以改做7月4??
傻之小鋒鋒 發表於 3-7-2011 00:03

睇下夠唔夠人先吧... 同埋如果7月4日我又要改時間 因為我要番學
我洗
cso名 andrew1124
andrew11241124 發表於 3-7-2011 00:11

請跟報名名單 完成報名
回復 支持 反對

睇下夠唔夠人先吧... 同埋如果7月4日我又要改時間 因為我要番學

請跟報名名單 完成報名 ...
qq118145138 發表於 3-7-2011 00:18

咁你放幾點到-.-
回復 支持 反對

咁你放幾點到-.-
傻之小鋒鋒 發表於 3-7-2011 00:23

我快極都要5點先番到屋企
回復 支持 反對

報名名單:
邊隊: (CT/TR)TR
洗乜: (助攻/入球)2樣得唔得 入波差少少-.-
cso名:andrew1124
回復 支持 反對

報名名單:
邊隊: (CT/TR)TR
洗乜: (助攻/入球)2樣得唔得 入波差少少-.-
cso名:andrew1124 ...
andrew11241124 發表於 3-7-2011 01:18

咁你做TR助攻吧...
回復 支持 反對