打印 上一主題 下一主題
收起左側

[約戰專區] 招攬各團精英留名(代留名都冇問題) + 更新(獎項)

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 11# exlover

請你 幫 最有機會 打MIX的參與人 留名~
否則仍然未留名
回復 支持 反對

新手報到

評分

參與人數 1樂點 -15 收起 理由
m88 -15 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

更新:
:參與人類別:
留名-請留低CSO的團名及名稱(可代留名),可參與即時觀戰〔資料缺一即屬無效〕
報名-請參與人親身到此Post報名,留下CSO的團名及名稱,可參與當日MIX〔資料缺一即屬無效〕
備賽-任何參與人當日缺席即由下一位報名人參場,所以唔好見夠10人就停止報名,每10人為1場MIX的報名。
參與條件:所有MIX參與人必須安裝RC以供報到及就緒之用
回復 支持 反對

會用VENT?_?RC?_?
毒女晴~豬仔團

如果唔夠人~我隨時搵團友打都OK~實肯打
回復 支持 反對

我係代 lxReALDeSpaiRxl 申請報名既,
軍團內有70多名精英會員, 相信係全港No.1高手團....
請pm我地團長 鬼 ...
exlover 發表於 25-8-2011 05:58

你打得贏EMO先話自己全港No.1高手團 啦
回復 支持 反對

有關獎項:該場MIX Top1[商用點130Gash](獲獎人自己揀獎品)
     該場MIX Top2[商用點60Gash/Point點12000](獲獎人自己揀獎品)
     該場MIX Top3[Point點12000](獲獎人自己揀獎品)
     MIX Top3~5[踢卷30個/90日閃/90日煙霧彈](獲獎人自己揀獎品)
     MIX Top5以下[五甲不入仲想要獎?]
獎項保留:有關獎品可以保留,有待累積。
獎項補貼:有關獎品獲獎人可以私下補貼Gash點數購買其他物品。
回復 支持 反對

你想講咩, 我理解到既係..."戇撚 ok?"
exlover 發表於 25-8-2011 06:43

你幾年班 lan都唔知係咩?
回復 支持 反對

報名-請參與人代表到此Post報名,留下CSO的團名及名稱,可參與當日MIX〔資料缺一即屬無效〕

已更新~
無須親身報名~ 可以 搵代表報名
回復 支持 反對

回復 15# CHiNG

已留名~ 你可以幫你 團員留埋名~
夠10人我就會開 個MIX賽RC
回復 支持 反對