打印 上一主題 下一主題
收起左側

[成員招募] 港服最大型公會誠招大量長上線的精兵猛將,突破500位兄弟~~~~

星空幻想鄉分會會長~乂星塵回憶乂 參上
推~~
回復 支持 反對

回復 28# kaiant1001

暫時滿人
回復 支持 反對

回復 29# 露卡斯

團體合作+個人技術(無誤)
   廢話~
回復 支持 反對

哈...樓主真係玩跑Online玩上癮.
連公會Post 8成內容都要抄恐怖...笑鳥
http://forum.talesrunner.com.hk/ ... 1838&extra=page%3D1
回復 支持 反對

喜歡那句 勝不驕,敗不餒,求進步
2002 發表於 6-10-2011 18:40

J哥~人地抄跑Online公會Post丫麻~.~
回復 支持 反對

回復 35# `aR倫
近排開公會post招人,加上跑d公會post又做得幾好,so去左跑討抄左d- -
回復 支持 反對

回復 34# `aR倫

仲有我退左跑好耐,唔信你自己問下人,星空下的緣份放左ac,成n年前退左跑- -
轉左玩sd- -
唔好加句玩上癮.我玩左幾個月退左了
加上跑太悶,來來去去都係跑呀,跳呀,飛呀,悶到你,有時冇野做睇下電視跑廣告好無聊,還有你認為我抄跑討Post就=我玩跑玩上癮?,說話時請用客觀既態度去分析一下好嗎?,如果個個都好似你咁樣講野就不得了,還有我覺得你好像玩跑玩上癮多D,連我Post既內容都知道一清二楚,就連係屬於咩公會既內容都知道,如果你仲有玩跑既話,我冇話可說
回復 支持 反對

回復 34# `aR倫
  仲有我5信你冇抄過人地既野,笑鳥,仲有我有改入面D內容,把跑討各公會B區招生post好的內容加以運用混合埋一齊既內容變成一件更好的作品不好嗎?,如愛迪生發明的燈泡變成現今常用的光管,也不是抄/加以改量嗎?,難道把別人好的地方,去學習/運用是不對嗎?,還有很多教科書不是互抄去改變少少而推出市場出售嗎?,還有你在書本上學習的東西,也不是抄去然後去運用/加以修改嗎?          雖然我有不好之處,但你這樣說話實在令人氣憤
回復 支持 反對

回復 38# ivansky520

呢d野見過1次就記得架喇,仲有標題我都唔想講,我自己會既標題星空下的緣份,我都算認得你既.但係公會帖呢d野1都要copy人,淨係改番小小sd既野,你會唔會懶左d呢-.-?連d金句都一樣.冇人話你係其他人唔知姐,但係我知真係忍唔到唔話你lo.到此為止了,唔想再嘈落去呢d野知己知咪得
回復 支持 反對

回復 39# `aR倫

咁我del哂佢滿意嗎?,還有跑既post整得好有心機/意思,符合sd公會post去使用,還有我想把跑公會post物盡其用
回復 支持 反對