打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 對十月消費回饋賞珍貴機體感想最高 集中帖 0w0/

關閉 [複製鏈接]
我一早就睇穿g1 d衰野啦!!!我一路等~~
就算你今期g1唔出消費活動,
我就等你下次更新前一日先買野~~
我等得!!!我就同你玩!!g1!!!
回復 支持 反對

今次咪當買個教訓
下次等佢出左消費活動先....
回復 支持 反對

我相信好多玩家都唔係為左"貪心"而去入點等個消費獎, 玩家比錢玩唔係想比錢比人玩, 勁機要抽番黎唔緊, 想快D有新機既就去抽幸蛋, 等得既就等佢出圖, 大家都唔會怨, 抽唔到咪下次, 10月27號先出既活動叫10月活動, 咁10月更新不如改係月尾先做, 要賺錢唔緊要做得代理就一定要賺, 蝕錢既做黎做乜, 無錯無人叫你一定要買佢D野, 但佢想賺得多D賺得長遠D並唔係咁樣去玩弄玩家嚕, 真係要搞到人人都無興趣玩無興趣入點先挽救?

咁多位樂古既會員, 每次佢改動GAME既設定, 每次都係到忍, 改低OC機率, 改低扭蛋機率, 更改幸蛋出既道具防爆 G幣等等, 每次我地都係啞忍接受, 我地都係想開開心心玩隻GAME姐, 又唔係要佢比D咩優惠我地, 講真消費獎送既野一次比一次差, 佢出唔出我都已經唔理佢, 再係咁變本加厲既話, 隻GAME唔汁先奇, 我知我地小玩家可能咩都做唔到, 講出黎只希望大家要消費之前都係諗清楚, 我地係消費者, 唔係要貼錢買難受.

大大話話好多都係由SERVER開玩到以家, 代理質素越來越差.. 小弟不才, 希望有人可以企出黎幫下我地玩家公平咁繼續玩落去. 如果有講得唔岩既, 唔好意思, 各人觀點不同, 抱歉

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
藤星 + 1 精彩也0w0

查看全部評分

回復 支持 反對

迪恩係下個月應該會出優惠包
遲d仲出任可以刷圖
使乜買點
回復 支持 反對

10月混沌
11月深淵
=.=''
回復 支持 反對

算啦
我地係為sd而玩
5係為g1而留
回復 支持 反對

因為今個月有萬聖節
所以g1先咁遲出消費獎

萬聖節真可怕
回復 支持 反對

因為今個月有萬聖節
所以g1先咁遲出消費獎

萬聖節真可怕
赤兔 發表於 28-10-2011 18:49

唔關事lol@@
回復 支持 反對

這次的消費獎勵很多玩家都有很多意見,但你們試想過沒,活動參不參加,消不消費不是由G1決定,而是由你們決 ...
翔之龍 發表於 27-10-2011 21:23

消費活動本來是充值活動
而G1把大量S圖拖得很遲才出
又,玩家們期待的SF出時G1才說沒消費活動,但又反口岀現消費活動,令一些玩家十分失望
G圖又無故加價
G1這代理還能相信嗎
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對