查看: 1526|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [-> 88lv 天山上石要求 <-] 意解答

20樂點

我玩的是全3逍遙89lv
我想知道全3帶4天山的能力要求
冰天山,全身法潛能.
玩外功定冰攻?

【1】諗住多3少4 , 會心石上4lv , 虎眼4lv , 仲有d咩可以上4石?

88LV天山全3帶4,想高d會心!_!

【2】攻裝上咩石,防裝上咩石...

【3】可以的話,請根據下面的表來回答:(全7星自製)

血量:
氣量:
外功攻擊:
命中:
閃避:
冰屬攻:
會心:

【4】上石價錢會唔會高多1500hkd..

最佳答案

查看完整內容

【1】諗住多3少4 , 會心石上4lv , 虎眼4lv , 仲有d咩可以上4石? 建議你捨棄虎眼4lv 轉做屬攻4lv -抗4lv 命中4lv 體4lv 睇你經濟能力 【2】攻裝上咩石,防裝上咩石... 攻裝上屬攻,命中
回復

【1】諗住多3少4 , 會心石上4lv , 虎眼4lv , 仲有d咩可以上4石?
建議你捨棄虎眼4lv 轉做屬攻4lv -抗4lv 命中4lv 體4lv 睇你經濟能力

【2】攻裝上咩石,防裝上咩石...
攻裝上屬攻,命中<-重要  -抗/會心   -抗一定要至少上60       防裝就  體 閃 抗         暗器and武魂 屬攻,屬攻,體力,命中
【3】可以的話,請根據下面的表來回答:(全7星自製)

血量:90000-100000
氣量:睇你裝有冇定力
外功攻擊:2m4
命中:1m2-1m5
閃避:4000up
冰屬攻:800-900
會心:80up

【4】上石價錢會唔會高多1500hkd..你多d 4石咪會
回復

你大約幾多粒3同4先大約答到你個表
回復

ok啦!__________!
回復

全4冰攻全3命中3體3閃3冥
其它石可有可無
回復

請跟表作答-_-
回復

你要既係真實數據?如果係既話我哋好難解答你個表既數據嫁喎-_-
回復

大約....
回復

1. 想勁既一定要上4屬攻石,虎眼可換藍冥
2. 攻裝:命中,屬攻,冥石/虎眼
    防裝:體,閃,抗(睇你想打咩人)
3. 無得答,各人既裝唔同,可能你糸80門套,可能你全7星自制
4. 仲有蛋抽既1500hkd勉勉強強夠數..不過今日已經下左架..
回復

建議你捨棄虎眼4lv 轉做屬攻4lv -抗4lv 命 ...
jethro266666 發表於 10-4-2012 23:30

thx你!!! 我想睇多1-2個答案..如果冇我就會比最佳你thx!!
回復