打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] HK第1紅稱QQ 終於引到黑馬同認清誰是朋友/敵人 (唉.羞家)

關閉 [複製鏈接]
回復 25# CSYSimon

難得有分帳咪洗
回復 支持 反對

回復 28# a90600858

領宜姐由始至終都冇認過自己系香港第一人 佢也知道台灣早已有很多人拿到 正常,因為佢根本唔係 佢知道台灣多高手係正常
如果你覺得佢咁就=串嘴我無話可說 相反即使你是比她快 但你沒有po出來誰知道?
或者我唔應該話佢串 應該話佢唔檢討 我快過佢我都冇post 原因講得好清楚 想test下黑馬同知道post出泥已經係好收家
幫她代發的朋友幫她分享喜悅可能用字會太武斷 把她塑造為香港第一人 但這也不過是誤會 依個誤會我已經容忍佐1日 誤會太耐了
希望你能夠理解諒解 而不是看到有人出來搶到你的(第一位)便出來說要收她們皮 我冇話過人地搶我第1位 或者我改改用字 唔好話收皮 而係叫佢檢點D好
如果你真的是不介意誰第一的話 為什麼要理會別人誰第一呢? 你重視誰第一的話 為什麼不早早發圖消除現在的問題呢? 我一路都講我好介意 我表明依個係一個test 我想要佢地知道世界之大 我故意唔發圖 你有冇睇過我打D咩? 你睇哂先再講
這種心態有點奇怪 先不發圖 等人發圖 再擊沉別人 我相信你也不是這麼黑心的 但這樣難免帶來別人對你的誤解 人地只不過想分享下紅稱喜悅

點知會比你地d人咁樣看她 你覺得這樣很好嗎  上述手法我表明是故意 是一個test來找黑馬 表明用意 路人皆知仲算黑心? 誤解冇所謂 因為我諗你唔明我個post講咩 我打D字好似插佢 我改番做叫佢收歛下
我恭喜你取得紅稱 但希望下次真系咁重視第一 就5好用呢種間接方法 表示自己系逼於無奈同時令人十分驚歎原來你才是第一 把你當成神看
多謝 我重視第1 但係對比台灣已經差落太大 我用依種間接方法表明是test下朋友黑馬同敵人 請你睇清楚 我才是第1又如何? 我本來都冇show出泥 將神泥看就應該係你個人認為 誇大唔洗咁
兩位紅稱的我也認識的 希望大家和平相處啦 雖然我有點偏幫領宜 你知就好
但這都是因為我知道她並沒有逼你拿出來 佢早已說出你可能已拿了紅稱 她放上來也沒有別意 我不太會表達 希望你能明白
問題係做人應該收歛下 做完唔拎出泥 方為上品 我都已經自打嘴巴 想教好你地 對於你的說法 我明白
回復 支持 反對

回復 30# ChrisYU

明白
回復 支持 反對

回復 30# a507845363

其實冇認真 我做完冇放出泥 講佐係個test 仲有敵人係指某D唔想我上紅稱ge人 唔係指黑馬 我講得唔係太清楚 sor
回復 支持 反對

其實唔駛打咁多野出黎,SHOW張紅稱圖已經足夠.
已經足夠拎返個彩
回復 支持 反對

回復 35# z888888

大家用意唔同 冇得講
回復 支持 反對

QQ哥真勁抽.
回復 支持 反對

香港咁快有2個紅稱....
回復 支持 反對

唔係宜第一先咩==?
回復 支持 反對

回復 39# hadixi