打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 維護後無法進入遊戲及Bug回報集中帖

關閉 [複製鏈接]
DOWN 完主程式後,一按就入到。
更新都唔洗tim
回復 支持 反對

幾時可以等到D官方相關人員返查完,整理埋,解答我地D玩家???
回復 支持 反對

回復 1# leungyl

我連LOAD都未LOAD到 SAD
回復 支持 反對

幾時可以等到D官方相關人員返查完,整理埋,解答我地D玩家???
stephen1387 發表於 15-5-2012 22:19

咁呢層我就唔清楚了...
回復 支持 反對

我試了一整晚,終於搞定了,之前我是一進遊戲,就會出現小護士,現在解決了
我是用window xp 裝了360安全衛士 原來那個軟件把目錄中的GUpdate_HONGKONG.exe給攔截了
把那個程式加入信任列表後,就能玩了 ^^
回復 支持 反對

果到寫住就係咁
問題簽章:
  問題事件名稱:        APPCRASH
  應用程式名稱:        GOnline.exe
  應用程式版本:        0.0.0.0
  應用程式時間戳記:        4facb06c
  錯誤模組名稱:        StackHash_5153
  錯誤模組版本:        0.0.0.0
  錯誤模組時間戳記:        00000000
  例外狀況代碼:        c0000005
  例外狀況位移:        77ceefb2
  作業系統版本:        6.1.7600.2.0.0.256.1
  地區設定識別碼:        3076
  其他資訊 1:        5153
  其他資訊 2:        51535b810336a187d6ff4329b8f66a63
  其他資訊 3:        d698
  其他資訊 4:        d698b086737297255685254de3bc2634
回復 支持 反對

重裝後連"開始遊戲"也LOAD不到出來.....
等了半個鐘都唔得...
回復 支持 反對

回復 57# lawrence1990
    試下斷開區域連接,再把區域連接打開,看下會唔會開始遊戲戈度會LOAD快D
如果唔可以,可能就係你部電腦有d野攔截左個程式
如果係WINDOW7  就試下官方個教學,看下有冇幫助
回復 支持 反對

更新後自定義扭蛋機裹沒有了OO高達7劍裝
回復 支持 反對

自定義扭蛋機找唔到 Z高達 ,高達MK-II(奧干)
回復 支持 反對