查看: 94789|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ||天龍八部精華集中貼||門派PVP攻略,實用資料,美化等等資源

大家如果有咩第二d天龍既攻略心得想加落呢個精華帖。。。可以係呢個post留言,自己寫抑或想我寫都ok...
回復 支持 反對

想你寫 各大門派刷大飄 攻略, 意識流技術 需要咩因素, 邊d場掛機最合適, 各大門派用咩寵物打群交,各 ...
也碌都有 發表於 23-9-2012 09:18 AM

大縹攻略都OK既..可以寫下無少林,單峨嵋過大縹既配合...但係我無ac截圖-.-..同埋我印象中係國服同樂古都好似見過類似既題材

意識流注意既地方都有唔錯既撰寫價值...呢個我會寫

寵物打造我再諗下有咩地方可以詳寫,,唔想三言兩語就寫晒- -..
選擇神器果到我係另一個post都有解答
回復 支持 反對

宜家係差副本攻略
5567 發表於 23-9-2012 11:27 AM

以前果d副本攻略我嫌過左時...我上17173到再搵下,,再唔得就我下個禮拜內再寫一份..有無咩副本需要攻略,,大縹?燕子?  其他應該都比較簡單!
回復 支持 反對

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 99999999 才可瀏覽,您當前積分為 0
回復 支持 反對

新增左任務/副本攻略帖...
大家仲有咩題材想加落精華帖,,請係到留言@@
回復 支持 反對

各門派形象神器時裝霸氣塔配/美麗風景場地/ 新三555 舊三555 快刷攻略/  1-90 升級場 ...
也碌都有 發表於 27-9-2012 08:14 PM

時裝同神器襯搭無可能做到,有太多,或者去我空間睇
風景既話做完一次英雄任你就知道了
新舊三 555太簡單 無咩快刷攻略可言
90前升lv場咪都係地宮。。。
生活技都係靠熟練度加高lv幫城。。同樣無野好講-,-
回復 支持 反對

想問第一二代神器各種唔同寶石效果有未?冇我想試下poss#3
囧大俠 發表於 5-10-2012 08:56 PM

要post就麻煩將一二代全部寶石效果都post上來..只係得幾種石頭效果就唔好了
回復 支持 反對