打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] 007劍和turn A高達,邊部可以容易用上手

關閉 [複製鏈接]
實力相同,只能講007裝備比turn A好,007 r2+3 差唔多識用都係咁.刀又大把.r前射擊又得,
turn A  r後兩個流星冇格沖,仲唔走咩,r後主動抓人比較難
                          前2武算唔錯3武起人抓人抽氣,接牙籤
正常以百幾兩百埸007已經可以好殺食
turn A就可以當佢仲熱身中
回復

小朋友你好~

我必須認我對SD的認識十分有限,不過我到今日先知發表一D意見,但係記錯左遊戲數據就係 ...
雷臣 發表於 23-12-2012 00:32

咪扮正義拉超齡小學雞,自從我話過你一次之後你就係度發顛.你知識甘貧乏就咪出聲la,你甘成熟,甘醒識甘多野就米上樂古啦傻仔.你有時間不如去上CNN/Bloomberg投稿吧.

成日以為自己好勁,你讀乜科出身呀?你係咪專業人士呀?年薪過百K?
定係果d睇張bank statement都要查字典,收張律司信周圍問,自己買緊股票才間公司個balance sheet都要揾人睇.化工品/藥方睇唔明,工程電子電腦又唔識,做條加減乘除以外既數都有難度,著住件老西以為自己好醒,一日到黑比老頂炳既人才?

我覆緊你時,我身邊隻狗係度吠左幾聲 (可能出面落雨關係吧)
我仲以為係你覆我TIM@@

同埋呢,用埋80年代小5學生都覺得out既串人手法,係咪老土左少少?
回復

七劍

機體HP50%以下時近距離攻擊時會有一定機率小幅增傷+15% (高機率75%)、對中距離武器減傷+25% ...
{} 發表於 23-12-2012 00:46

比想像中強一點.......換給god /Master gundam就好了

真實打落把野的確比一般光槍更遠。。手感都唔差
鰐島亞紀人 發表於 23-12-2012 00:53
我覺得跟一般光槍差不多.....可能實際是大约光槍到微超視槍射程~
回復

回復 32# derek9394

這里是討論機體的地方,如果你是不喜歡看的,你大可以別看
沒必要說一些難聽的話,你這樣的態度只是顯出你是一個低水準的人
請尊重一下你自己!!
回復

上網撩事鬥飛, 俾小小錢扮大牌,
拿人出氣果種蛋散.
derek9394 發表於 23-12-2012 00:19

感覺上你的語氣想撩事鬥飛...
回復

回復  derek9394

沒必要說一些難聽的話,你 ...
CEMA 發表於 24-12-2012 12:05

樓主你開既post成日都係求其不着邊際講句野,開個post2部機出黎叫人比,
一係問人oc點升.

玩得耐隻game,你應該明隻game無最強的機,同屬性(甚至逆屬)的機亦會因武裝技能Map不同互尅,
即使某一部機1p1輸另一部機,亦不代表前者不如後者.

正如EW龍單挑輸神高,2者出場率大家心裏有數.
總之邊隻順手,
果場啱用邊隻咪用邊邊部,問黎托?

2部機既比較帖膠得黎好有呃post feel.
人人學你甘開個板爆左啦.好心你咪再開這種膠質素 post.

回復

咪扮正義拉超齡小學雞,自從我話過你一次之後你就係度發顛.你知識甘貧乏就咪出聲la,你甘成熟,甘醒識甘多野 ...
derek9394 發表於 24-12-2012 00:31

你的回覆就好似片上面位人兄甘

無神神串成街人都係垃圾...

但可惜你又唔係片入面位人兄可以1抽N
回復

回復  derek9394

沒必要說一些難聽的話,你 ...
CEMA 發表於 24-12-2012 12:05

都唔知而家D人乜心態=.=

即係好似同朋友係酒吧飲緊酒,吹下水,
突然有個男仔 (係男仔係唔係男人阿)

衝過來大叫,"你地班垃圾只係識飲酒吹無聊水,
野又唔見你做,只係識係度坐,唔好以為你地穿著得體就好型,吹埋D水又冇大智慧

你地班超齡小學雞......(*&(*&*(&(*&(*&%&^%&^..

我睇你地乜都唔識
&(&(*&(*&(

可能香港生活壓力好大,佢好需要發洩,明解的

但如果佢連野都未做,仲係小朋友一名

為佢家長感到悲哀,好人好地需要到一個GAME論壇去串人找尋樂趣
回復

感覺上你的語氣想撩事鬥飛...
199xabc 發表於 24-12-2012 14:13

有人撩交嘈你應該開心喇~又有得呃post~
用過TA(又識用)既人一定唔會話TA射擊差/係近戰型機

未用過唔出聲無人會話你,
但未用過/未玩熟又扮晒野甘比judgement我覺得真係好膠

回復

都唔知而家D人乜心態=.=

即係好似同朋友係酒吧飲緊酒,吹下水,
突然有個男仔 (係男仔係唔係男人阿)
...
雷臣 發表於 24-12-2012 15:35

大小朋友,你快d答左我你撈邊範先啦,俾我自卑下都好
回復