打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] ☆☆☆ ''場主'' 既定義 , 你訓醒未? 到底你明未? ☆☆☆

關閉 [複製鏈接]

一見到呢篇野
特登入AC比負皮
好明顯樓主你認為有錢就大lun哂
鐘意點lun樣都得既人
老實講
狗槍我唔覺得係咩問題
有禁咪唔好用囉
冇禁先用唔得嫁咩
照你既語氣黎睇
你覺得CSO冇狗槍..
到底你明唔明咩叫狗槍先??
狗槍簡單D即係屈機既槍
難聽D叫狗槍..好聽D咪又係叫神槍
如果你話CSO/其他online game冇狗槍
咁咪即係話CSO冇神槍??
你搵鬼信你??我打死都唔信..真係笑死人LOL
加農炮唔係狗槍??連狙係唔係狗槍??
你睇下D數值先再講野啦
小學雞 , 唔好咁天真 係個場名到打個禁字 好易封AC

呢句笑到我呢
你有冇證據?
冇證據咪係到亂UP當祕笈啦如果唔係只會顯得你冇說服力

評分

參與人數 2樂點 -20 Bravo! +1 收起 理由
倉井影 -20 粗言穢語
❤風❤ + 1 意見相同

查看全部評分

回復 支持 反對

「『9槍』只在主觀的心, 不在客觀的事」 ---改寫自梁啟超 << 敬業與樂業 >>
回復 支持 反對

最搞笑系佢扮“《CSO絕對武力》營運團隊”。笑9死我。再睇埋其他,可以肯定樓主系一隻未被人笑過嘅雞

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
倉井影 -20 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

如果樓主開個C2埸,咩都唔禁(32人),到你做C個仔,成30幾個人圍住你係咁打,比你都火啦?
   所以C2埸1P1 ...
calvinngth 發表於 27-3-2013 05:35 PM

其實係因為D人想玩銀刃或鎚而開既場,唔係因為做屍俾人sm問題
回復 支持 反對

睇完樓主篇野,我真心想恥笑樓主
隻game多9槍係事實,根本上個帖既標題就已經有問題
樓主你諗下,人地禁槍唔一定係為自己
如果樓主你入左個一般場
全部人都用哂十字弓 加農 貝西 雷神果D你都唔想玩啦 係咪先
如果個場冇禁槍,俾人話用9槍,果D係小學雞
但係如果個場寫到明禁咩槍你重要入,咁明顯係你唔岩
就好似你專登入個屍2 1p1場玩sm咁,咁姐係明搞事姐,咁你俾人踢都好合理
(就好似你話人地都係一個消費者,張踢卷係人地既,人地中意點用都得)
最後,如果樓主你係中意玩9槍既
我會建議你自己去開個"狗槍場"
一定唔會俾人話用9槍

其實我唔明你最後果句做咩
回復 支持 反對

D人唔買又要話人9...
回復 支持 反對

又一篇偉論 打機就打機啦
回復 支持 反對

用9槍無所謂,只係人地覺得你好廢姐<<唔認同?,MP5殺人同極速殺人,邊個技術D?AWP殺人同M24殺人邊個技術D?禁跟本就為左要你地有技術,如果禁左你唔LIKE咪走lo自己開個場
照你咁講可唔可以入人地場d2你話轉nuke,你話[你估你係邊個 , 我淨係知我係一個正常既消費者]
咁又得唔得呢?,如果你咁講不如你問下我地點解WCG唔比用雷神,加龍,極速,如果唔比用,咁不如挽返1.6啦,你話[你估你係邊個 , 我淨係知我係一個正常既消費者]
自己開場咪得lo,人地都係開場黎禁,咁你咪開場唔禁lo,道理好簡單

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
kelvinchm + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

登入比個反對票
樓主係用「9槍」比人嫌比人踢?所以發D廢文?

話9槍個D人一定係冇花點
你似乎好強調「唔買點」呢樣野 唔知你點諗LOL
我有龍炮 我做場主會唔會禁? 我會囉
喺我心目中除左災厄之外喺其他模式用龍炮就係9槍
之前玩一般 旁觀有條隊友拎住龍炮係轉角位等 見到人就開槍(炮?)
對方兩條友即被秒 你覺得咁樣有冇問題?咁樣真係夠晒多元化~~
人地D高手靠真材實料 你呢D人就靠破壞平衡既槍 冇左呢D槍就好似死狗咁LOL
樓主你大可以開番個電鋸場 連狙場 龍炮場 加農炮場 M24場 做乜要話禁9槍GE人?

我都可以話 唔鍾意咪唔好入我場囉 我要打~禁小學雞~禁9槍~禁恐嚇~禁封我AC~
小學雞 , 唔好咁天真 係度扮蟹 好易比人插
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對