打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 眾多喪屍中,你們愛用那一種?

庫卡玩c3可以好快變屍魔,冇as50,準雷電鋸根本殺唔死,如果勁多人一齊用,又可以互相加血,破水路無敵 ...
cscs15951 發表於 2-5-2013 21:41

如果得一隻庫卡仔...
其實係好易死...
庫卡個頭圓碌碌又唔識擺嚟擺去...
經常會俾連狙瞄頭屈死...
而且庫卡仔回血能力有限...
補唔到幾多血就死咗...
回復

用瑪利係街場超好用,
係意大利, 要攻企係遠端既人堆, G技上, 一下觸手 3, 4kill都有可以.
係倉火水路, 當有斧bug9同鋸9企係你後面, 如果水路比C攻陷, 你唔想比佢殺, 當你一變C時, 即刻向佢開觸手, 都可以2kill. (不過有D電鋸雞仔一定會吱吱叫話你9, 或者卡水路唔比你上)
回復

我個人比較鍾意硬攻既屍即達叔同撤旦 兩隻既抗擊退力都幾高 達叔係最高 睇住一隻達叔沖入水路秒左成條水路係玩屍覺得最好笑既一件事 而倉火藍箱多數都見係用撤旦既人破 其他就多數瑪莉神跳加屍炸上再加上達叔只要水路前面有隻屍 就可以不停咁頂佢向前 無限既推進令水路神速破滅都係我最鍾意達叔既原因
只係做敵人果陣太恐怖姐…
回復

當然系雷比亞   一個G技 彈走晒人地既鎗
撞到英雄好鬼凡
如果系守水路  先玩庫卡
回復

庫卡  升做萬4血屍王好難殺到
回復

頭像被屏蔽
回復

我覺得婆婆個頭雖然係細 但係用AS50一槍打落去都好痛
回復

用瑪利係街場超好用,
係意大利, 要攻企係遠端既人堆, G技上, 一下觸手 3, 4kill都有可以.
係倉火水路, 當 ...
hinXsiu 發表於 3-5-2013 13:06

水路賣隊友 的確最怕係瑪莉長手  4M事實係穿到3個人
不過最重要都係如果自己破水的話  條水路又只係單程
殺左頭果個就最好後退
有好多蠢材格硬逼埋黎 結果一個精準成條水死哂
用莎拉破水係街場都超好用 不過打屍意識同協調好重要
例如一隻雷比狗水路不斷用BUG避彈 你見到隊友開精準就千奇唔好再汁雞
好多時就係有D傻人亂開槍幫雷比解困後復活
後果就係無人再殺到佢 之後全部人死哂
回復