打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 我想問邊個人CSO用左“alexhang”呢個名?你唔俾我賣俾我到OK

關閉 [複製鏈接]
公主病
回復 支持 反對

你咁講嘢...
虧你係個版主!

遊戲暱稱對唔少玩家嚟講都好重要...
否則改名卷就唔會咁好賣...
既然遊戲暱 ...
血映雪 發表於 26-4-2013 22:51
雖然你針對我版主既身份去回應,我卻選擇以一介網民既身份去為你作出答覆。我明白,係呢個道道德主義泛濫既時代,好多旁觀者鍾意企出黎捍衛當局者既尊嚴。但係根據我既留言,我認為我並無任何唔恰當既行為,以促使你質疑我同時作為一位版主既資格。

首先,根據我既留言:

比在係我,咁seven既名唔要都罷。

內容無傷大雅。我留言既目的係為左抒發自己對於樓主執著擁有既遊戲暱稱既意見感受。我同意改名卷在於滿足玩家某方面需求作出左重大貢獻,我亦都曾經花費過若干金錢係遊戲暱稱上面。然而,我係評價緊樓主執着要擁有果個名,而並非評價樓主「對遊戲暱稱嘅要求」,所以當中唔涉及尊重與唔尊重「其他人對遊戲暱稱嘅要求」既問題。反觀,我既言論可以為樓主提供一個參考,等佢可以思考執着擁有呢個獨有既遊戲暱稱既意義及價值。係我既立場黎講,我既言論簡單直接有力。如果我以持平態度細心分析樓主既主題並作出回應,相信我既留言將會係假惺惺,並且不知所謂。

至於你對我既樂古名既評價,我欣然接受。如果要具體描述我接受既程度,我會咁表達:我用好似你既靚靚icon入面既女仔咁款既表情,微笑點頭以示接受。
回復 支持 反對

回復  superchanouo

人地咁想要個名實有佢既意思,唔好下下話seven好嗎?
cedricho 發表於 26-4-2013 22:48

我唔排除世界上所有既遊戲暱稱可能都令我反感,所以我會評價佢地。但係唔該你講清楚啲,宜加我係針對主題一個個別事件作出個別回應,並所你想講既「下下」。同時,我對樓主同果個遊戲暱稱背後既關係同故事無任何興趣了解,但係我會同情佢為左一個遊戲暱稱甚至願意用金錢由人地手上獲得
回復 支持 反對

回復 50# 倉井影

55血映雪成日破壞論壇討論氣氛,佢可能上世係非洲和尚,所以好黑人憎
回復 支持 反對

人地咁想要個名實有佢既意思,唔好下下話seven好嗎?

你明白就好
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

55血映雪成日破壞論壇討論氣氛,佢可能上世係非洲和尚,所以好黑人憎 ...

好過你啦

開掛扮高手

同你一隊贏左我都唔覺得贏左呀

點到唔夠你黑人憎啦掛狗
回復 支持 反對

唔好咁小學雞朋友 開左咪開左囉

小學雞朋友你想講乜嘢呀

乜嘢開左就開左?
回復 支持 反對

回復 57# 172494917

又老屈我係外掛,有無證據先?
回復 支持 反對