打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 去邊度可以舉報bug

回復 1# szesiulong

咩最近,,一出就有啦,,你新手?
回復 支持 反對

其實我覺得有冇BUG同你用唔用係兩回事黎嫁喎...
回復 支持 反對

事實遊戲bug就不只有一個  點解只係針對斧頭bug?
因為你比人殺左  無辦法接受失敗 ?
回復 支持 反對

最憎啲人賣隊友
搞到我家陣好少好少玩屍
raymond268 發表於 11-5-2013 23:12

賣隊友的確係卑鄙行為 但其實你有無諗過一些概念原本就係錯?
因為屍3根本就無隊友呢樣野 表面上分為藍紅組既角逐 但事實上呢?
藍組只要有一個人犯錯就可能會連累所有人 你既隊友死了後一樣毫不猶豫地抓你
係一個完全無合作性既街場 根本唔存在隊友呢樣野
所有玩家都係為個人而戰所有玩家都係自己敵人
你無呢種覺悟 其實唔適合玩屍3 點解我每次連續擊殺後 人地要踢我 有半數人都會禁F3
因為個場有半數既人都比我殺過 所以我既存在唔受歡迎 因為我殺過佢地  佢地就好想刪除我
咁其實投票制就係最唔公平 而且點解玩家唔可以知道 哪一個玩家踢自己?
如果大家覺得呢個人係抵死係衰人 咁踢人果位玩家當然係光明正大 點解要好似小人犯罪咁?
最後都都想講 你地唔好再逃避現實啦 睇唔起精準斧 就用實力報仇啦
你地咁樣同唔夠人玩就想踢人既小學雞係無分別

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
Cavalier + 1 相同看法
粉皮一塊 + 1 絕對認同 ~ !!!

查看全部評分

回復 支持 反對

留名
(等睇樓主post圖果2位人兄上黎罵戰話咁多人唔回報你淨係回報我1個?!)
(藉口:斧bug唔止我一個人用啦,咁多人用唔回報你淨係舉報我,有病?!)

我的見解:
斧頭bug多人用啦,其他人見人地用又自我意識合法地用→日日夠多人死啦,咁點解唔見用XXX的去死??!

XXX係咩?留比大家自行想像。
回復 支持 反對

回復 1# szesiulong

有張圖好似唔係最近架啵 佢個名改左好耐
而且我覺得精準斧一定程度黎講都係為求保住自己而用 無咩好話無唔無品
回復 支持 反對

我以前成日都水路玩關刀BUG龍炮,但我改過左,係一般玩電鋸算
回復 支持 反對

事實遊戲bug就不只有一個  點解只係針對斧頭bug?
因為你比人殺左  無辦法接受失敗 ? ...
Charlie1012 發表於 12-5-2013 19:32

唔覺,乜bug都會有人檢舉咖啦
邊個話團災bug、雙刀/電鋸女角擴大bug、bug天、bug門、錄影bug無人檢舉?
如果唔係就唔會搞到官方要修正bug啦

而作為一個玩家係要有份去維持遊戲的品質
假如真係無其他玩家係到幫守檢舉
CSO總有一日步HP後塵
回復 支持 反對

回復  szesiulong

有張圖好似唔係最近架啵 佢個名改左好耐
而且我覺得精準斧一定程度黎講都係為求保 ...
Cavalier 發表於 12-5-2013 22:11

咁外掛係一定程度來講都係為左保命
所以就可以用?
回復 支持 反對

賣隊友的確係卑鄙行為 但其實你有無諗過一些概念原本就係錯?
因為屍3根本就無隊友呢樣野 表面上分為藍紅 ...
Charlie1012 發表於 12-5-2013 20:00

賣隊友依個觀點我倒係支持
但精準斧就反對
斧的延遲本身就係bug
本身就係唔岩的事,而作為玩家係有義務去遵守遊戲合約
亦有責任協助維持遊戲品質

見人玩精準斧所以檢舉人/踢人係履行一般玩家的責任
係光明正大的行為

玩精準斧都唔見得好有品
為左自己利益而用bug
仲要講到人地輸唔起咁
其實又咪係俾自己卑鄙的藉口一個
回復 支持 反對