樓主: winnie97929
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] maimai ORANGE已稼動位置一覽+情報交流

感謝大大

想問一下
美國佬宜家雙人仲係咪5蚊3+1首?
回復 支持 反對

我琴日先去完美國佬
但係得我一個 所以冇試到
回復 支持 反對

其實都只係打左兩鋪
兩鋪都冇見到 都係要入6蚊先得
回復 支持 反對

講返原文

ORANGE有等級變更 所以rating都有相應改變
不瞞你說其實我拍一下卡 rating就由9.37變左10.00 我即刻o左
winnie97929 發表於 2014/10/11 17:30

我個情況同你唔同
我第一次玩ORANGE冇發現有rating既改變
同上代代尾一樣9.4x冇變到

不過唔知點解轉代之後 個rating易-升左
我琴晚都好順利升到上10.03 不過係逐鋪打逐鋪升
唔係好似你所講拍一下卡就升既果個情況

同埋我lv11都有9字頭既...不過得兩三首囉
所以你應該都唔值10.00咁少(更加唔好講9.37
回復 支持 反對

我本來都係想玩咩歌就玩咩歌
大概係臨到9.9左右先開始睇下lv11有咩逆詐稱 一口氣衝上去

宜家又頹返 又去返「想玩咩歌就玩咩歌」既狀態

===================================

至於專攻d咩...我真係咩都攻
總之聽過既 或者未聽過又幾好聽既都會玩既
VOCALOID應該係最多

===================================

宜家仲未搞得掂蛇形slide
雙手協調唔到 一係就button禁快左 一係就掃慢左
回復 支持 反對

唔太清楚蛇形slide係指邊種?
但講一路slide一路tap果d 我都搞唔掂
winnie97929 發表於 2014/10/17 17:43

總之就係果類啦

=================================

話時話你早前係咪話點解呢度冇咩女性玩家
我呢點的而且確幫唔到你(唔通出去搵女玩家搭訕然後叫佢地上黎呢度www

不過我見有個LINE群都有唔少女性玩家(我諗都起碼4、5個
再不過呢個唔係maimai群 係GC群
(而且唔知點解果度又會聚集幾個唔玩GC剩係玩maimai既玩家
駛唔駛拉你入黎睇下?
回復 支持 反對

新之入多一set maimai

不過假如新之唔改善個斷線問題既話 入多幾set都依然冇用
回復 支持 反對