打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

好似自己窮到傻咁..
有錢發狂..
回復 支持 反對

你d中文一定好好
回復 支持 反對

21110011 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
係唔係仲有架~~係就快d出~"~
回復 支持 反對

睇左全部 成半粒鍾快d出快d出
回復 支持 反對

我等左好耐~~~~仲會唔會有咖???
回復 支持 反對

Originally posted by 糖不甩﹏ at 2006-8-17 16:58:
咩叫忍易巨刀?.?~~~新野黎/.\?.?

打錯姐\ _ /

Firzen:公車哥哥~我要去監獄~
公車司機:咁多監獄你想邊個呀?
Firzen:我去..邊個呢.........
jedi:我地要去聖財團私立監獄~
公車司機:我只可以送你送到商洞3號隧道咋........
yoda:點解呢bao_26
公車司機:條隧道好多不明物體係到所以我地冇辨法入去~
mondy:咩不明物體?
公車司機:咁我就唔知~
gloria:上車啦上車啦~
公車司機:咁每人收$1500啦~
Firzenk~
-------------------商洞3號隧道前--------------------
公車司機:祝你地好運啦~byebye~
Firzen:bye~
jedi:行囉!
mondy:死啦!唔記得囉補品黎..........bao_03
jedi:咁我幫你番學院買啦~
yoda:我冇囉隨意門黎~我驚比人搶~
jedi:咁我跑番去囉~
gloria:點跑呀~呢到離學院都唔知有幾遠~
jedi:呢套故事黎咋嗎~有咩唔得波~
-------------------聖門學院-------------------
jedi:唔該...........我要x1000支..........
藥品商人:嗯嗯........bao_40
------------------商洞3號隧道前------------------
jedi:.............mondy..........收你$100,000車馬費.............
mondy:嘩............不過都抵的...............
Firzen:咁我地入去啦!@
----------------商洞3號隧道----------------
狂冷實驗犬:汪汪汪!
狂冷實驗犬[大佬]:你地快d走~呢到唔會比你過去的~
yoda:睇下點.........?
狂冷實驗犬[大佬]:汪汪呀汪汪汪[狗話:兄弟們上吧]
狂冷實驗犬:注!
有成五六隻飛去yoda到~
yoda:獅之怒吼!~!~!~!~!
狂冷實驗犬:汪...........[死左]
yoda:你地快d清左前面d怪佢啦~
mondy:好~
狙擊惡女:射死你!
mondy:精靈之舞!
狙擊惡女:射.........死..........你[死左]
十字鎬肥仔:有工開啦~我斬!
jedi:迴刀斬!
十字鎬肥仔:我d人工呀..........[死左]
暴怒工頭:我錘!
gloria:冤靈召換!
暴怒工頭:我唔會比你入去的.............[死左]
紅衣賊頭:受死啦!
Firzen:劍魂~
紅衣賊頭:.............[死左]
紅衣賊頭1:我地的兄死左呀~過黎幫手呀!
紅衣賊頭2:邊個夠沙擔!
紅衣賊頭3:一定係無名小卒~
Firzen:無名小卒?聖靈召喚!
.................
過左5分鍾,隧道d人都比佢地殺哂啦~
yoda:好~熱完身啦~
mondy:呢到就出口啦?
gloria:好似係呢...........
jedi:錢錢錢呀!
Firzen:行囉!
-----------聖財團私立監獄------------
監獄警察:估唔到重有人可以黎到呢到..............
Firzen:你係物水?
監獄警察:我係呢到的警察~
jedi:得你一個?
監獄警察:無錯~
mondy:咁你e+係到[蛇王]呀?
監獄警察:咁又唔係........只不過我冇能為力姐.............
yoda:點樣無能為力法?
監獄警察:d監犯太強.........都唔知佢地係咪食左[fing頭丸].........
Firzen:點解咁講........?
監獄警察:因為佢地之前痾尿都無力..........但係e+可以渣住把重達100公斤的鐵錘同無啦啦可以由地下抽取一d巨石出黎囉.........
gloria:嘩.........
Firzen:有咩咁出奇?
jedi:冇咩野姐~我地行啦!
監獄警察:等陣~你地有第一哨.第二哨站同第三哨站都唔好渣住武器~入左去監獄入面先好渣番住!
mondy:點解呀?
監獄警察:信我啦!
------第一哨站-----
黑衣賊頭:冇囉武器~唔算敵人!
mondy:喔!
-----------------監獄中心點-----------------
罪囚-大圈仔:有人客囉!
罪囚-碎岩人:我岩岩想動下筋骨!
罪囚-巨鎚猛男:邊個佐住我訓覺!
典獄長:歡迎光臨聖財團私立監獄~請問有咩貴幹?
Firzen,jedi,mondy,yoda,gloria:殺你地~

待續~

[ Last edited by Ken168168 on 2006-8-25 at 04:04 PM ]
回復 支持 反對

典獄長:歡迎光臨聖財團私立監獄~請問有咩貴幹?

我:我係黎坐監的=  ="嘰嘰=v=
回復 支持 反對

你都幾有創意波=3=
回復 支持 反對

mondy:咁你e+係到[蛇王]呀?
監獄警察:無錯~    哈哈..前後2句掉轉佢..
回復 支持 反對