拳術討論區

我覺得少林同野球好似差唔多暈率
少林學唔學就看下你想點想啦
升LV : 可以唔使學
PK : 一定要學少林 , 野球會打 AIR 少林唔會打 AIR 同自已沖去打
攻城 / 幫戰: 見人多沖去人群4-5個到中間用野球一次過暈佢幾個人
                 ( 我玩拳就係最鐘意呢招 , 平時PK WIN 你都無用人多會亂
                   暈佢幾個又走唔到無得爆水係咁用野球好攪笑有人打你自已又可以爆水激佢地 )
                 不過最好就係看下對方咩人啦大家差唔多LV先好用
                 同有自已人係後邊一齊打
                 得一個人就用少林唔會打AIR
回復 支持 反對

用野球同人pk如果冇輕功符會唔會比較弱-_-"???
同咪真野球&真少林暈率幾多同可以暈幾耐???
力量同暈率係咪冇真接關系???
回復 支持 反對

回復 #263 akkdaslk 的帖子

1.用野球同人pk如果冇輕功符會唔會比較弱-_-"???
2.同咪真野球&真少林暈率幾多同可以暈幾耐???
3.力量同暈率係咪冇真接關系???

1.40LV 下 唔識飛唔差好多爆唔爆輕攻都得 , 有就一定好小小 , 唔好同佢太遠 PK 時行近D
   40LV 上 識飛無輕攻會差好多 , 用野球成日打 AIR
2.少林同野球暈率韁唔多 , 高LV過佢5LV到最易暈 , 佢高5LV 上你難暈好多
   小林暈人8秒 , 佢高LV過你會無咁耐
    野球好似6-8秒到
3.無 < --- 暈率好看 LV 問題
   *****個人覺得******
回復 支持 反對

玩拳洗唔洗修埋刀/槍/劍?
我想修埋槍打技點好唔好??
回復 支持 反對

用槍打點幾好
我以前唔識槍打技點 , 到識果時都4x LV , 用拳1x-2x 壓過2個月打到好小技點,
同我一齊壓個槍手打多我成賠幾到佢真左烏龍仲勁
如果你想打技玩全力用槍會打多好多技點 , 壓到你覺得OK就得
修唔修其它我唔識答你啦

回復 支持 反對