樓主: miracle_chan
收起左側

[教學]對戰系統、連線、防火牆及寬頻分享器設定27/2/13更新

我不知道windows的密碼和username

因為我係洗機返黎的
我完全不知道username 和password.
我知佢係用洗機諜洗
我唔知username和pasword如何設定呀..
重有網路分享器.盒到有冇密碼和usernamer.
因為人地好耐幫我設定...
我都唔知道邊果個人幫我搞呀
回復 支持 反對

原帖由 [S]健~ 於 31-3-2007 12:58 發表
我剩係用NOD32 但係都連唔到線同人玩

NOD32係會咩都同你封曬嫁!
YahooHK都話有毒...
回復 支持 反對

感謝指教.....花了6小時才玩到= =
回復 支持 反對

router問題
我係用router
我我入到人地開的場..可是自己開左別人進仕不到
ip是假的
但是我照晒上面方法做的
回復 支持 反對

原帖由 jamesko 於 11-1-2008 09:49 PM 發表
router問題
我係用router
我我入到人地開的場..可是自己開左別人進仕不到
ip是假的
但是我照晒上面方法做的

要自己開場要用其他方法先開到比人入.....
點整..就唔記得左...
回復 支持 反對

我宜家用和記 ..上網要用hgc呢個野 ..
但係唔知次次玩親都會斷線 ..有冇高手可以幫下我 ..
回復 支持 反對

唔該..我個「寬頻分享器」內部設置係英文黎架..我吾識睇呀...
吾該你可吾可以post埋英文ge 教學圖呀???
( 在“router”的“端口應用”中設置 進端範圍 : 2300 - 2400 出端範圍: 2300 - 2400;
      進端口範圍: 47624-47624 出端口範圍:47624-42624,這是玩AOE或AOC所需的設定。)
我就係差呢一步吾識教呀-,-!!“端口應用”同"進端範圍"英文係咩??
pls help
我係用無線router的...接收器係手指黎的!!
回復 支持 反對

係唔係兩個人o既版本要一樣先可以連線
姐係兩個用o既版本都係要1.0就可以連到線
回復 支持 反對

用netvigator ,連唔到aoc...

本人用netvigator 上網,有寬頻電話....
係aoc到連唔到人(直頭搵都搵唔到),自己開都唔得...
試過關firewall 但係都唔得....有無人可以幫下手,唔該
回復 支持 反對

有無用路由器..有無試過拔掉電話再試
回復 支持 反對