收起左側

從名字看夢想 (準爆!_

關閉 [複製鏈接]
5.自由是你的夢想,認識新事物,喜歡冒險與旅行,你不愛傳統,狾釦A認為值得做的事你都會冒險一試。你有英雄感,想拯救整個社會。

係係係, 呢個3虻せo岩, 自由真係好
回復 支持 反對

9.你很仁慈,又很有智慧,你喜歡做調解人。你願意成為公眾人物,熱愛以藝術為職業。你認為透過為他人服務和犧牲,才會擁有精神與物質的滿足。

下=口=熱愛藝術?其他都好似有xp
回復 支持 反對

4.你的理想是擁有穩定兼且有組織的生活,不喜歡突然的改變。你需要家庭溫暖, 亦希望能做個好父母,你亦希望自己是一個堅毅不屈的人。
唔係啊= =我未到18woo....
回復 支持 反對

6.你有很多藝術天份,夢想有一個寬敞的藝術空間,帶給你無比的快樂和滿足;一個和諧的家庭,可讓你發揮愛心。你願為他人分憂,做一個耐心的聆聽者。

wa!幾準wo~但係我o既夢想唔係有一個寬敞的藝術空間...
回復 支持 反對

唔知會唔會-.-"

4.你的理想是擁有穩定兼且有組織的生活,不喜歡突然的改變。你需要家庭溫暖, 亦希望能做個好父母,你亦希望自己是一個堅毅不屈的人。
回復 支持 反對

9.你很仁慈,又很有智慧,你喜歡做調解人。你願意成為公眾人物,熱愛以藝術為職業。你認為透過為他人服務和犧牲,才會擁有精神與物質的滿足。 我feel唔到我係
回復 支持 反對

3.你充滿自信,對生命充滿狂熱與朝氣,喜愛別人注意你。你渴求自己的藝術天份 得以發揮,希望用創作的手法啟發他人和鼓舞身邊的人。

原來我係artist 呀哈
回復 支持 反對

3.你充滿自信,對生命充滿狂熱與朝氣,喜愛別人注意你。你渴求自己的藝術天份 得以發揮,希望用創作的手法啟發他人和鼓舞身邊的人。
睇落好似幾好咁既- -V
回復 支持 反對

7.你渴望擁有隱私、思考及冥想的空間,不會以外表來評判事情的價值;成為一個老師或建議者,希望有人分享你人生中所累積的智慧和學問。
好似冇人同我一樣,...但都幾岩
回復 支持 反對

唔覺=3=   最頭三句和最尾個句都岩岩地,但有少少唔岩第四,五句唔岩
回復 支持 反對