打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新手發問專區 (練等去處,迷路,加點,等等)[總而言之就是新手問題] [ 2]

關閉 [複製鏈接]
原帖由 siukaihong 於 31-8-2007 23:37 發表

火毒就當然由我答你啦(謎:答左佢去邊升先啦)

打到15左右打肥肥 最好去肥肥海岸到升 我就係打到21 之後做PQ

----------------------------------------------------------------------------------- ...

16LV升到3轉...大約要幾耐時間?甘樣2轉既火毒比吾比冰雷弱??

2轉冰雷果時,咁會吾會升得快過火毒好多?

3轉既冰雷同火毒相比,會吾會比較上火毒強很多?

回復 支持 反對

升3轉呢d野都係因人而異 有/無加倍 每日玩得多/小 知道/不知道每lv係邊到打升最怏 都有影響
正常你有"心"升都唔會用好耐

2轉冰雷因為有大範圍技 冰雷的確是比火毒升快不少 而且清怪快 又可以冰怪 所以2轉火毒係無咁好

3轉火毒招未日30lv就有120攻 比冰雷的大範圍冰雪高(90攻) 不過冰雷也有招170攻的落雷凝聚 雖然是這樣 火毒升lv還是比他怏 因為有致命毒霧 一下子就可以跳lv打高lv的怪 所以升lv速度會很快

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
+ 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

萌字點解...好耐之前問過,......冇人答我=-=
回復 支持 反對

法師問題

幾lv可以去打小休靈,我宜家34lv僧
1順移,12補血,但係唔係補到太多
咁點好
仲可以打咩
同埋想問係唔係台灣惡水俾人改過
以前170經,宜家80
係唔係改左

評分

+ 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

我想問...法師果招魔爪佢咪話11點之後會MP花費是2倍...咁樣如果加到11lv係咪都係mpx2?
回復 支持 反對

原帖由 jasonjason28 於 1-9-2007 19:47 發表
咁點好
仲可以打咩
以前170經,宜家80
係唔係改左

同30-34一樣 但到了36-38左右可以打細鬼
原帖由 舜哥哥 於 2-9-2007 20:37 發表
我想問...法師果招魔爪佢咪話11點之後會MP花費是2倍...咁樣如果加到11lv係咪都係mpx2?

不是 大約每兩個等級要用多一點mp
Level 11: MP -13
Level 12: MP -14
Level 13: MP -14
Level 14: MP -15
Level 15: MP -15
Level 16: MP -16
Level 17: MP -17
Level 18: MP -18
Level 19: MP -19
Level 20: MP -20

評分

+ 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

有無人可以完整講過遊俠既技能點~
回復 支持 反對

問野:
zoobie 區 d 時間有d咩用?
回復 支持 反對

原帖由 jasonjason28 於 1-9-2007 19:47 發表
咁點好
仲可以打咩
以前170經,宜家80
係唔係改左

的確改左
e小休靈方面 我記記37~38:v就打得(不過都係好耐之前既事 唔知有無記錯)
回復 支持 反對

34lv 僧侶就建議打殭屍菇菇
係就係升得慢d
不過咁易打
打2-4日都升梗啦
回復 支持 反對