打印 上一主題 下一主題
收起左側

True or False??

無奈
竟然有人自稱為HK 最大最出名的論壇

首先,
最 - 只有一個
無論點樣睇都係Nakuz 比Myroc 最大&出名
出街問人Nakuz 定Myroc
只有2個回覆:
1.緊係Nakuz!
2.乜野係Myroc?

Myroc 根本就唔知係咩黎=.=
上都無上過去
只係聽說D 界面好差
好多廢Post
好多廢人

點呀?
係呀..我擺明係直踩呀!
記住我係邊個..!
我係alaewong!

對不起
無奈地我跟Kome 一樣
我都應該只係識得睇狗話+人話
真係好可惜我既智慧去唔到外星果面
思考能力可以咁廣
真係好佩服佩服

無奈地ULOVEME 都係Myroc 版主!?
你唔係講緊笑呀ma=.=?
問ULOVEME
真係得啖笑
笑死我=.=
回復 支持 反對

餅主冇話過break rule 沒有問題,佢自己本身都係player mod
佢既意思大概係如果你想follow rules,就唔好去nakuz既marktet place
尼句已經好清楚地講左去market place做rwt 有可能break rules
根本就係雞蛋裡挑骨頭
回復 支持 反對

我覺得我地個交易區冇咩問題...係d人自己用黎 real world trading....
回復 支持 反對

原帖由 tommy1994 於 10-1-2008 19:44 發表

你知道jagex 設立rule 係用黎做咩的嗎?
就是要維護我們player 的利益呀!
如果jagex繼續縱容rwt既存在,對於我地真係真心玩rs 既player 好唔公平
rwt大部分都是auto,佢地不勞而獲,而我地就只可以死頂爛頂咁同 ...

(假設過去同現在係共在既)
d rules 比到我地咩利益?
打 duel arena 輸左幾十m, 想發洩一下講兩句粗口都唔得?
同同學溫習 bio 都唔得?
想 merchandise 都唔得?
有禁多 real world traders / autoers 跟本就係 jagex ban 得唔夠緊(冇 auto 既就當係 macroer, autoer 就唔 ban), gaming mechanism set 得唔夠好同埋 jagex staff 既 IQ 低過 80 既表現
如果你真係唔會 break jagex rules, 咁'維護我們player 的利益', 請你唔孚比我見到你係任何一個網 post 任何既 url, 因為會 break Rule 11: Advertising/Website
加上狗都冇話 break rules 冇問題, 就算有, 向 jagex 匯報 rules breaking / 禁 forums 既 jagex rules breaking 都只係權利, 唔係義務

p.s. real world trader 唔係不勞而獲架, 又要寫 programme, 又要交電費 etc
p.s.2 我覺得 myxxx 唔錯喎, 因為有 US WoW forum xD 但係個 rs forum 似乎都係不堪入目... -,-

回復 支持 反對

原帖由 小馬仔 於 10-1-2008 15:07 發表
無奈
竟然有人自稱為HK 最大最出名的論壇

首先,
最 - 只有一個
無論點樣睇都係Nakuz 比Myroc 最大&出名
出街問人Nakuz 定Myroc
只有2個回覆:
1.緊係Nakuz!
2.乜野係Myroc?

...

講得好呢- - !

myorc d界面差都咩甘= =唔知有咩好...真係唔知d人點解去個度= =

(可能貪rs版人流多吧= =)
回復 支持 反對

原帖由 小馬仔 於 10-1-2008 23:07 發表

上都無上過去
只係聽說D 界面好差
好多廢Post
好多廢人

無錯
某forum可能真係有好多廢Post
又有好多廢人
但係我估個度無咁多講野唔尊重人又aggressive ge人掛?
回復 支持 反對

原帖由 tommy1994 於 10-1-2008 19:44 發表

你知道jagex 設立rule 係用黎做咩的嗎?
就是要維護我們player 的利益呀!
如果jagex繼續縱容rwt既存在,對於我地真係真心玩rs 既player 好唔公平
rwt大部分都是auto,佢地不勞而獲,而我地就只可以死頂爛頂咁同 ...

我覺得你應該睇清楚人地講咩先好話人..
定係你誤解左佢講既野?

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 lf2god2003 於 10-1-2008 23:28 發表

無錯
又有好多廢人
但係我估個度無咁多講野唔尊重人又aggressive ge人掛?

Yes? So?

我尊重既已經尊重左好耐
我要比面既已經比左好耐
得體既說話已經講左好耐

唔好以為自己講既野好似好大方咁就可以代表D咩
無錯
我今次呢個Post 擺明唔尊重Mxxxx
擺明向Mxxxx 挑釁
So?
有本事既我點挑都得
無本事既我就唔會出黎挑
仲有
到底值唔值得人去尊重又係另一回事囉

出得黎行呢D野預左架喇!?
回復 支持 反對

原帖由 lf2god2003 於 10-1-2008 23:28 發表

無錯
又有好多廢人

首先,我並不覺得我們自己aggressive,

若有冒犯,

本人,Kome1989,在此代表本版會員鄭重致歉,(雖隱居多年,但相信有不少人會認識我吧)

但是,我們是不會在亳無因由的情況下特地說出你所謂aggressive的話

我希望你能理解,當「一壇之主」,

即每一個會員都公認、以他作為榜樣的人,

被以「不知所謂」四字來評擊

這不只是評擊版主一人,

而是正在評擊整個論壇的人,

會員們的反擊只是屬於自衛性質

亦反映出我們對這個版的歸屬感

因此,我絕不認為我們的話有任何aggressive的成份

相反,我們只是說一些conservative.defensive的話罷了

所以,本人在此要求當時人給我們一個合理的回復
回復 支持 反對