打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 百變新系統.勁屈機

:handshake :lol 幾  屈機下
回復 支持 反對

我今日都見到有人tk,扣左1分,超抵死
回復 支持 反對

有彩台灣版冇
回復 支持 反對

原帖由 jd8143 於 4-2-2008 18:20 發表

我想問下台版有無呢個TEAM KILL扣分?
因為間唔中有人唔小心TEAM KILL都算正常,例如用龍泉同未影(我會你會啦)....
但係特登TEAM KILL既人真係唔少...十八鐵人最常見....諗住個個趺哂落去就汁下分仔先...

台版應該冇,我想...只有香港才會有TK扣分這種事。

唔小心TEAM KILL我都試過,個扣分有時真係好煩(以前玩台版,我故意TK的)

我覺得TK應該唔洗扣分,如果D人用極速鞋跑全場,我地至少可以同同隊互打賺分嘛。
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

我認為做得好呀,我成日都比d仆 街仔tk我,攪到我成日拎「最住和平獎」同埋                     「最早超生獎」,不過(我最尾都tk反佢)= =,又攪到佢成日拎「最住和平獎」同埋                「最早超生獎」,(題外話:Gamenia都唔比人講粗口,攪到我好唔爽呀,想串膠d人架,而家又串唔到呀,由其是果d唔識打中文d人,狂打fk,PK,diu,shit,我有時想引用d粗口串佢又串唔到lo)~~
回復 支持 反對

港版有咁正?
台版無-
回復 支持 反對

係...我是香港玩家..TK=打自己友...我都有- -好屌....[[bao_29]]
回復 支持 反對

好唔正[[bao_29]] [[bao_29]] [[bao_29]] 出左呢個系統之後勁多人tk,我玩船的
回復 支持 反對