打印 上一主題 下一主題
收起左側

......................closed

原帖由 jackiema 於 7-2-2008 14:36 發表
我想請教你,
o係第二幅圖度, 你個 chat box 有飲 prayer potion 既 message, 大概係你打 dk 時的
之後你開左 public chat, 點樣可以講左一句野, 但係 chat box 冇顯現呢?

係有料就唔怕比人知個名

because i logout過- -
回復 支持 反對

大話假得滯啦吧..?
logout過d野仲會係到囉-,-
我諗佢都係拎番上次拎到既d axe再扮拎多次-,-..
@____@' 拎多10幾把d axe一d都唔難^_^
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 9-2-2008 12:48 發表
大話假得滯啦吧..?
logout過d野仲會係到囉-,-
我諗佢都係拎番上次拎到既d axe再扮拎多次-,-..
@____@' 拎多10幾把d axe一d都唔難^_^

呢d野..改圖都得啦

我遲d整個比較變態既圖片= ="  幾正ga!
回復 支持 反對

登你阿媽傷心,生個屎忽仔仔,日吹夜又吹,次次post都昆人,你真係厚面皮!

what the **!  5知你仲乜,你俾人x ,你都仲得
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

哈哈,佢on8+1 家ma.......

個死傻仔以為我地係kai zi = = 仲話logout 過= =  無言= =

y dont say (conn lost ga?)
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 14-2-2008 01:32 發表

咁勁既@o@
logout之後有logout之前既history,教下我丫!
仲有呢點解你唔可以係loot個時影相?
定係唔識改圖呀?

不如話一係就標明話改左圖, 一係就改得好睇d啦.. 封左個名有屁用咩.. 我改圖都冇刪走個名啦 476
回復 支持 反對