查看: 1449|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

萬分無奈!!!!!!!!!!!!! 必睇!!!!!!!!!!!!!!!!!

我絕對冇改圖 / html, 有改圖 / html既我不得好死... (除左 block 左 d 粗口 + account name)
我依家真係對 jagex 十分失望
我開左一個新 account, 得到了 23.5 black marks (我想試試如何 appeal 先會 accept + 想試試佢地係唔係用 macro 去 remove black marks)
點知次次都 decline (題外: 唔好 send apology... 應該 remove 唔到 black marks... 用 customer support has made a mistake 好 d)
之後好火, 諗住, 唉, 橫惦都唔玩 runescape 囉, 不如睇下爆粗會唔會比佢 ban ip / ban 其他 acc
結果?
相信大家都知我 appeal 左咩...
如果火 / 狗比既, 我 upload 個冇 block 字既版本 (唔計 acc name)
大家有咩感想?

p.s. 依家試緊係唔係可以 100% appeal 到, 如果得既, 益下大家
p.s.2 大家唔好學我... (故意 + black marks / 亂 appeal)... 小朋友唔好學

回復

(Some Jagex staff is on 8+1...)
They dont care about a very new account as the owner wont get any loss from it.
回復 支持 反對

個j狗個回覆都幾gag下[[bao_35]]
回復 支持 反對

係咪即係你用粗口鬧佢,
佢俾你APPEAL左-_-?
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 10-3-2008 20:47 發表
係咪即係你用粗口鬧佢,
佢俾你APPEAL左-_-?

係, 但係似乎係運氣問題...
我之後 appeal 左 7 次 一模一樣既, 全部 deny...
不過都證明到 jagex customer support 既質素啦... ~.~

回復 支持 反對

CLT?係咪CHINESE LIRTURE-_-? 哈哈唔記得點串, 中國文學?

朋友WO-v- 教緊移居.
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 10-3-2008 21:38 發表
CLT?係咪CHINESE LIRTURE-_-? 哈哈唔記得點串, 中國文學?

朋友WO-v- 教緊移居.

令你失望了, CIT = Computer & Information Technology
Chinese Literature 是 CLIT
很易認錯呢...
回復 支持 反對

j mod 搞咩野 ....=.=
其實佢地以咩準則去 accept appeal 架? =.=
回復 支持 反對

原帖由 briankttse 於 11-3-2008 09:16 發表
j mod 搞咩野 ....=.=
其實佢地以咩準則去 accept appeal 架? =.=

我覺得佢地係隨機 accept / decline
回復 支持 反對

btw
我試過係customer support講左d唔關appeal ban ge野
跟住過左3日佢竟然同我講
話我唔應該用customer support去appeal ban囉
完全唔make sense
jagex根本就冇睇過你打ge野就覆 ......
回復 支持 反對