打印 上一主題 下一主題
收起左側

一大堆race sign 大家慢慢睇 (updated)

關閉 [複製鏈接]
UM, 你將兩件事混淆了-_-

我說開玩笑, 是第一頁, 什麼SXXX_XXXX那位人兄說的FM NOOB丫..
並不是說ICY,

而後那句, 我是明說的。
回復 支持 反對

原帖由 [H]henryX 於 17-3-2008 20:54 發表
火藥味似乎濃了一點. 看來又是開玩笑的禍.

"我可以整番幾個都係我 lead 嫁-.-"

在我角度這也不是一個過於認真的statement, 不用執著的-_- Prince 雖然不無道理, 但也可以嘗試平心靜氣的, 你明知這會愈整愈惡搞 ...

我當然知,想當時我升slayer個時咪比D fd 話slayer noob [[bao_40]] ,我5會介意人地開玩笑咁講我係noob(除非個noob含有惡意或貶意)
始終都係講下笑,唔洗搞到咁ge

回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 17-3-2008 20:44 發表

hmm,咁我想試下,睇下我會有咩代價,我真係好想睇下你做得d咩囉

你咪慢慢等囉, 你吹我唔漲嫁啵

版主唔該封post , 呢個post會變成罵戰post
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 17-3-2008 20:03 發表
哈哈哈哈, 我明串你又點!?
我講緊既係事實,
你自己接受唔到唔關我事囉我想講。

你的確係完成左99FM, 咁係咪個個人拎哂D 99出黎同人RACE都OKAY?
咁RACE黎做乜野!?
你自己既GOAL係99HUNTER, 做乜唔夠膽用HUNTE ...

好過有d人扮代表,扮大佬掛?

咁你係咪有skill 99呀? 冇就收啦, 講咁多野, 你好勁呀?

你有冇眼睇呀盲佬, 見唔見最頭果3個都係icy's hunter vs 其他人呀?

3個都唔係我lead又點呀, 唔通我就咁作罷呀?

哂d錢升個廢技有問題呀? 升佢駛唔駛問過你先呀大佬

評分

參與人數 1樂點 -12 收起 理由
燎原火 -12 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 17-3-2008 21:39 發表

LLLLL
唔夠講叫版主封PO?
而家我吹你唔漲呀?

好似係你話得罪你既人會付出代價架喎,
咁如果我得罪你,我又唔洗付出代價,唔係你吹我唔漲咩?_?

我有講過我叫版主封po係因為唔夠你講咩? 自以為是

你鐘意嘈我真係唔q阻你wor, 唔知最後邊個吹邊個唔漲呢-v-" sigh"
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 17-3-2008 21:39 發表

LLLLL
唔夠講叫版主封PO?
而家我吹你唔漲呀?

好似係你話得罪你既人會付出代價架喎,
咁如果我得罪你,我又唔洗付出代價,唔係你吹我唔漲咩?_?

人地唔洗99都Own你啦,你有99又好勁呀?人地有大佬扮你冇喎,吹咩?

own 我乜蕉野呀? arguing 呀? 好過d sad nerd 99都冇 =v= 吹bb?

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
燎原火 -2 連帖, 請善用編輯功能。

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

哈哈., 你弱智架?
我有話你無用HUNTER咩?
我係話你唔夠膽淨係用HUNTER囉,
係你自己多舊魚係都要LEAD人,
你預左俾人串架啦!
係都要用FM串人囉.
以為自己一個99好勁!?
係囉係囉, 我無99你有個FM99俾個叻字你好無!?
我有扮大佬咩?
我鍾意串你就串你,
{唔通我就咁作罷呀?}
你唔夠人做, 就好心你收啦!淨係識得用FM係到串串串。
NAKUZ入面, 有邊個人無能力升99FM?
我係睇唔過你, 明明輸就輸, 無LEAD就無LEAD, 係都要扮哂野整個FM出黎LEAD人.
你98差1EXP 99 ,我都覺得無野.

咁如果我用已經做好哂既野同你RACE你又點呀?
人地輸緊既, 咁樣叫RACE SIGN咩?
我同你RACE 80MAGE, 80RANGE, 55SLAYER, 我贏哂囉.
點丫!?我係咪要覺得好開心?XD

我扮大佬, 我完全唔覺得有扮XD
唔通有人覺得我係!?
係NAKUZ耐既人都知我係一個點既人,
有個句講果句, 我連因子都唔怕, 怕你?
錯你就認啦!

仲有, TO ME, 我打機, 好少講LV.
有99同無99TO ME, NO DIFFERENCE.
如果你係都要串我既, 我比你串又如何!?
但好心你啦, 99FM 就係到串-,-
人地大把99又唔見人地出黎串?
唉, SADNESS =(

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
燎原火 -10 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對