打印 上一主題 下一主題
收起左側

E+係WILDNESS 係咪冇左玩家PK=0="?

姐係e+ 既wildy 正係得個樣-0-"?
入去正係mine rune-.-?
回復 支持 反對

入面也有一些Revenants 的monster, 是jagex 放進去以取代player 的. 能poison 能teleblock 能bind, 不錯吧
回復 支持 反對

原帖由 [H]henryX 於 25-3-2008 13:14 發表
入面也有一些Revenants 的monster, 是jagex 放進去以取代player 的. 能poison 能teleblock 能bind, 不錯吧

簡單D黎講....
係米姐係冇得再PK[[bao_29]]
回復 支持 反對

Wildy有一個地方可以PK 死左係會跌野
就係bh (bounty hunter)
bh就岩岩在wildy既中間 就在zombie 墳場旁邊
回復 支持 反對

BH=Old Wilderness, 但係如果死就冇晒所有物品。
回復 支持 反對

原帖由 [H]henryX 於 25-3-2008 13:14 發表

Revenants佢.....勁扣你血...又定你...

一個人既話就要狂走(見到佢)...如果唔係實死....

一班人既話可以圍佢~(比佢扣血嗰個就慘...可能比佢殺死-.-)

回復 支持 反對

原帖由 maxycy 於 25-3-2008 15:36 發表

Revenants佢.....勁扣你血...又定你...

一個人既話就要狂走(見到佢)...如果唔係實死....

一班人既話可以圍佢~(比佢扣血嗰個就慘...可能比佢殺死-.-)

係f2p, 1 on 1 reves 好大可能會死…… 一定要team~ or we 2 on1
回復 支持 反對

原帖由 我地兩個打一個 於 25-3-2008 15:26 發表
BH=Old Wilderness, 但係如果死就冇晒所有物品。
]
係咪打人果個先會跌晒-.-"?
定比人打果D都會-0-
回復 支持 反對

如果你殺死d人接著死,就冇晒所有物品= =.......now rs ho boring.....
回復 支持 反對

f2p 可謂悶上加悶[[tk_33]] [[tk_33]]
而家升緊 atk
日日係 duel area 悶悶悶 ...
回復 支持 反對