打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有冇人有百變雙開程式,唔要廢話,急需∼∼

咁你要雙開黎做乜je?
唔想付出但又要收獲,係冇咁便宜既事。

你語氣咁差仲叫人幫你,
其他人好心答你,你又話人講廢話,
咁我都覺我你講緊廢話,方法已經有幾種,係你自己唔用。
回復 支持 反對

冇可能有,
我部電腦一定負荷唔到兩個百變...
開兩個好傷機= =

搵d寫程式高手la
回復 支持 反對

原帖由 kvlinpong 於 30-3-2008 15:34 發表
咁你要雙開黎做乜je?
唔想付出但又要收獲,係冇咁便宜既事。<--廢話,點比收穫你呀,呃post

你語氣咁差仲叫人幫你,
其他人好心答你,你又話人講廢話,
咁我都覺我你講緊廢話,方法已經有幾種,係你自己唔用。

^
         |_冇錯你講緊廢話        
好心你咪白癡la,係人都知你打咁多野又係呃post,又講廢話,版主唔扣你分算你執到la
仲嘈

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
ICEK@cocktail.L -40 引起罵戰/參與罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 你是女人 於 30-3-2008 14:39 發表

^
         |_冇錯你講緊廢話        
好心你咪白癡la,係人都知你打咁多野又係呃post,又講廢話,版主唔扣你分算你執到la
仲嘈

我仲諗著你會語氣好返少少啦,估唔到你仲要駁我.........

你話我呃post? 呢個帖裡面,唔知係邊個將每一個人既回覆,都回覆一次,而且內容千篇一律係話人講既野廢話呢?
我諗版規冇一項係話唔比講廢話,而且廢話既定義亦係好主觀,只有唔可以作出無意義回覆,或者作出與主題冇關既回覆。

關於你引用我講既收獲,你似乎唔多了解。
我既意思係話,你用差既語氣問人,表示只作出好少既付出,
而你想要既收獲,係用完美既方法去雙開百變。,

關於你話係人都知你打咁多野又係呃post,我由開nakuz acc到依家,都未試過因為呃post而比人扣分,
反觀你既分仲少過你發既post,可見呃post既,似乎係你。

我今次冇比人扣分係我執到?見人見志啦。

你想再駁我既,請pm我慢慢駁,我唔會再回呢個post,因為我好似搞到離左題,
再響呢個帖裡面駁落去就真係呃post喇,
等d有心人黎解答你既問題啦。
回復 支持 反對

雙開我暫時性未見過

以上的幾種方法行得通wo

你唔聽唔好話人講廢話啦

要人幫又咁的語氣頂你唔順
回復 支持 反對

好同意14樓果個^^
十卜u
回樓主
你咁串有都唔比你啦^^