打印 上一主題 下一主題
收起左側

SE有咩咁吸引

關閉 [複製鏈接]
原帖由 〝Stephy。鳴月 於 1-7-2008 17:48 發表
我味見過- -

Xpress Music series[[tk_35]]
回復 支持 反對

原帖由 〝Stephy。鳴月 於 1-7-2008 17:48 發表
我味見過- -

n82都有賣過廣告...不過通常都係報紙 .雜誌多..
========================================
http://news.yahoo.com/s/ap/20080627/ap_on_hi_te/sony_ericsson_outlook_2

流動電話製造商Sony Ericsson於星期五(6月27日)發出警告, 預計2008年第2季度業績只會剛好達到收支平衡, 這是因為市場條件變差而導致銷售下降

Ericsson 形容中端至高端流動電話只有 "溫和的需求", 以及第二季有一些延遲付運新產品

公司透露只會做到除稅前收支平衡

這是Sony Ericsson今年第二個盈利警告, 於今年三月公司同樣預警相類似的問題, 促使公司錄得第一季淨利潤錄得48%下跌

Sony Ericsson將在七月十八日公佈第二季度業績
=============================================================
以上是轉貼的..證明se係其他地方根本無人要-.-
賣咁貴 都要發盈利警告
回復 支持 反對

回復 42# 的帖子

se真係得番hk= =

ipod又係咁,好多地方都興...但係香港就唔多興..

真係獨當一面- -
回復 支持 反對

原帖由 〝Stephy。鳴月 於 1-7-2008 21:53 發表
se真係得番hk= =

ipod又係咁,好多地方都興...但係香港就唔多興..

真係獨當一面- -

日本都不太興ipod這玩意[[tk_30]]
回復 支持 反對

回復 44# 的帖子

香港好受日本影響/..\
回復 支持 反對

香港人未免太祟日吧= = 不過有d野真係唔用日本野唔得..以相機為例..想搵部非日本牌子既數碼單反都有難道[[onion_56]]
回復 支持 反對

好似人地日本用摺機,周街d港女就用摺機...
老實說香港人對日本人認識不深但卻如此崇日...
我認為大家應到知日部屋看看...是中大日本研究的一個professor的blog
回復 支持 反對

回復 47# 的帖子

可能跟日本可能想更似日本女仔= =
回復 支持 反對

原帖由 〝Stephy。鳴月 於 2-7-2008 23:08 發表
可能跟日本可能想更似日本女仔= =

我都知,但港女想學日本妹...我想嘔[[tk_26]]
回復 支持 反對