查看: 4515|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟想買部nds

但我見有人話咩ndsl既野
都唔知咩黎~~
我記得部野1xxx$
咁樣會包乜野???
正常一部nds係唔係要買帶先玩到??但我見到我個fd又唔洗帶-,-
咁一部nds同ndsl有咩唔同~市價大妁幾錢到????
(我要買一手)
回復

一部nds係要買帶先玩到,但係你個fd可能是玩R4
R4可以下載遊戲,無R4要買帶先玩到
nds大個ndsl,但係我覺得無咩唔同
回復 支持 反對

NDS同ndsl係冇唔同既...但大細就好大分別-__-v
回復 支持 反對

咩叫r4???
急問~~咁幾錢左右??
回復 支持 反對

R4..係要加1GB卡/2GB卡同埋USB先可以下載到GAME玩..張1GB/2GB卡放入USB拜落電腦到..下載左GAME放入去1GB卡/2GB卡到..之後羅番出黎放入R4玩
得R4一定玩唔到..[[bao_27]]
R4加1GB卡大約200到-3-唔知岩唔岩[[bao_31]]

見到條問題好想答=.=會唔會太遲[[bao_44]]
回復 支持 反對

NDS 同 NDSL 梗係有分別啦
NDSL 好打好多
而且NDS 無蓋的
第2 正常地 而家出面係好少有R4卡既出現
        因為果間廠停左貨好耐
        如果真係有 唔該自己檢查清楚先
第3 正常買一部機都會包野
         最好問清楚先好買
         如果包野 多數會有3腳火牛  MINI SD卡1-2GB
                                 同埋mon貼  
         後備筆 果d 唔洗講啦
最緊要就要自己小心d
咩都問清楚就行了
回復 支持 反對

新買一手NDS:
三腳火牛,NDS主機,後備筆,手帶,說明書~
另外人話送SD卡同保護帖我就唔知~我今日先買完~去風澤~
R4~粉嶺仲有得賣~R4+1GB卡370蚊~
回復 支持 反對

係黃金買啦...最低..不果一定要壞有得換
回復 支持 反對

大豹1200-1400到啦~~不過你r4另計
回復 支持 反對

ndsl係好細nds到喇- -'明唔明呀 ...好次好難明[[onion_43]]
回復 支持 反對