收起左側

【董之英】喱個【post】【重開】

關閉 [複製鏈接]

回復 55# 的帖子

浩然....你又講得冇錯wow
回復 支持 反對

讀4年中2 你都唔係一個好學生啦

咁衰就快D轉學啦人兄

回復 支持 反對

回復 57# 的帖子

有學校收咩??係咪你同我搵呀
回復 支持 反對

轉校啦 ....

係我 .... 投數佢地啦
回復 支持 反對

笨禧講得好呀~
我親耳聽到有個女訓導話過d學生做" 茂利" tim呀~
回復 支持 反對

回復 57# 的帖子

算拿...你覺得呢條廢物仲有得9咩     讀4年中2     入去個陣應該都知呢間學校係唔好架拿
e家先黎後悔    仲要怪d老師 點解唔諗下自己可唔可以做好d  --     BBoyPEACE好聲好氣教精佢     仲要串返人     佢衰既地方好明顯係態度     大家有目共睹
教而不善                      諗下幾時畢到業  出黎搵份掃垃圾可能得既[[bao_41]]

評分

參與人數 1 -5 收起 理由
j32738 -5 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

轉校啦如果真係咁
轉間好d既學校對你學習幫助不少
回復 支持 反對

回復 61# 的帖子

哈....喱間學校唔係我選架....係派架.....你識唔識睇下之前果d回覆呀......我有得簡就緊係唔入喱間呀....仲有呀....你講既野係冇錯.....但係喱間學校玩針對呀````講野之前用下你個大腦先呀```
回復 支持 反對

上樑不正下樑歪

董之英咁差,因為個校長做得差。佢對住羅生就恭恭敬敬,學生就睬你都傻。
知唔知點解咁多人留級?因為冇人嚟讀,收唔夠學生,唯有靠留班凑夠人數。
唔夠人就要殺校,殺咗校雄鷹就冇校長做。
其實雄鷹搞前女生一事,佢都爭D冇得做校長。好彩條女係舊生,已經成年,又冇指証佢,先至冇事。
自己身有屎,仲扮正義,抵得佢。
回復 支持 反對

你以間學校 都係ban 3  如果你勁的話 就唔會派以間學校啦...仲有如果你成績勁的話 我唔信老師 唔會比你升lo 自己問心啦 垃圾
回復 支持 反對