打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] [美劇]超能英雄HEROES專版II:明珠台將於7月7日播出Season2

原帖由 阿南仔 於 12-2-2008 23:34 發表
第3季..有排等啦...[[yoyo_159]]
好期待第3季Sylar 的出現[[yoyo_156]]

我都係鐘意peter同hiro多d~
好似無咩講到peter咁ge-0-"
回復 支持 反對

美國罷工結束
heroes season 3會係9月播出
回復 支持 反對

回復 92# 的帖子

9月....?[[tyjp-3-6]]

幾時先到呀...
回復 支持 反對

原帖由 7.head 於 15-2-2008 19:09 發表
9月....?[[tyjp-3-6]]

幾時先到呀...

7個月後就到ga la,等下la~
咁咪同08奧運差唔多時間?!
回復 支持 反對

岩岩有最新消息

有個網選全球100名最美麗面孔

claire果個演員入左第14名

不過 樂古 唔俾post大陸網址......所以我post唔到出黎
回復 支持 反對

原帖由 朱仔成 於 16-2-2008 12:15 發表
岩岩有最新消息

有個網選全球100名最美麗面孔

claire果個演員入左第14名

不過 樂古 唔俾post大陸網址......所以我post唔到出黎

吓?!
點解唔比post ge?!
claire都ok ge,不過真係好矮-0-"
回復 支持 反對

原帖由 FcTo~ 於 16-2-2008 12:47 發表

吓?!
點解唔比post ge?!
claire都ok ge,不過真係好矮-0-"

之前post過一個大陸網站

但係俾版主扣左分......因為話驚大陸網有病毒

所以我以後都唔敢post大陸網
回復 支持 反對

回復 97# 的帖子

版規有寫明...
人地電腦中毒,你都唔想佢追究你掛
回復 支持 反對

原帖由 j32738 於 16-2-2008 14:48 發表
版規有寫明...
人地電腦中毒,你都唔想佢追究你掛

咁都有得追究?!
回復 支持 反對

希丹遭「老竇」抽水
19/02/2008
美 國 人 氣 劇 《 Heroes 》 女 星 希 丹 彭 妮 蒂 亞 與 同 劇 男 星 兼 男 友 Milo Ventimiglia 的 戀 情 公 開 後 , 在 上 周 六 一 同 參 加 私 人 派 對 , 劇 中 飾 演 希 丹 父 親 的 Jack Coleman 亦 有 到 場 。
當 希 丹 與 男 友 準 備 離 開 時 , 飲 得 滿 面 通 紅 的 Jack 竟 一 手 攬  希 丹 不 放 , 更 要 求 來 個 吻 別 , 公 然 以 「 老 竇 」 身 份 抽 水 , 完 全 當 Milo 冇 到 , 氣 得 正 為 女 友 開 車 門 的 Milo 紮 紮 跳 , 並 全 程 「 睥  」 Jack 。 當 希 丹 成 功 甩 身 後 , Milo 仍 怒 火 未 消 , 最 後 黑 面 駕 車 離 開 , 而 希 丹 則 顯 得 一 臉 無 奈 。 未 知 希 丹 會 否 因 此 要 求 監 製 將 她 與 Jack 斷 絕 「 父 女 」 關 係 呢 ?

呢個係東方新聞黎嫁
ps希丹=claire

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
j32738 + 2 新聞

查看全部評分

回復 支持 反對