查看: 8353|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 兵堡出眼蛇車!?

投訴 1p 玩兵堡開 check 檔...
logoutlink123》219.77.116.64 兵堡快入 - 219.77.116.64

1p 哥    2p 法    3p 薩    4p 蒙

8p 匈    7p 維    6p 中    5p 日

我係 8p...
一入到去...要 sd 檔...
我岩岩刪晒 d map ...又最遲入場...所以唔知其他人係唔係都要 sd ...
加上檔名係「!!兵堡!!無攻城 2000吉3500哈 已修改 無作弊.scx」...
以為冇咩問題...(d 名來來去去都差唔多)

入到 game ...
得單軍營...而且兵工係出面...
以我玩過咁內...依隻版本應該冇咁既設計...
我 同 6p 一開波都話個 map 怪怪地...
點知 1p 定唔知邊個 team 1 既人話係傳統版本...

咁冇野啦...
之後打打打 (唔講咁詳細...因為冇咩特別...加上唔係重點)
之後打 1p ...我 3 隊匈,7p 全出,5p 去到...
基本上 1p 城內既兵都清晒咁濟...
亦都爆左兩個定唔知三個堡...
之後 1p 就話「冇計啦
跟住個馬位就勁出眼鏡蛇車...
之後仲出村...(個 1p 先岩岩上帝...哥德上帝姐係 250)
點會有村?
重點唔係度...
d 眼鏡蛇車仲要出唔停...
之後 5p 棄左...1p 打死左 7p 同 6p...
我都棄埋@@

咁既行為仲冇品過亂踢人...個人認為...
輸到輸唔起...好小朋友囉...

個 1p 咁做...但 team 1 都唔出聲...
都唔知係唔係同黨添...

版主要個 map 就 pm 我啦...

拉人圖

拉人圖

ip 圖

ip 圖

出眼鏡蛇車

出眼鏡蛇車

眼鏡蛇車去打人

眼鏡蛇車去打人

即時出埋村

即時出埋村

打 7p

打 7p

再出

再出

眼鏡蛇車生不停

眼鏡蛇車生不停

打 6p

打 6p
回復

咁都得架呢d人..唔要得啦
回復 支持 反對

玩咁耐都冇見過
1p 24[[onion_41]]
回復 支持 反對

3# 喵_BB

夠哂型啦= =
蛇車都出埋=.=
回復 支持 反對

咁型呀,車車都出,唔識玩兵堡就咪用d咁ge檔啦
回復 支持 反對

囧 睇完o左..
個1p好正 改到出車車..
太sm了
回復 支持 反對

我通常收完檔都會去aokts睇下佢改左d咩.
1p深思熟慮整到自己想幾時出就幾時出
好野!不過我都覺佢有問題.
兵堡有乜可能出車.
佢係整都整吉呀.哈呀咁.
整車實比人告嫁.睇佢都遇左有呢一著
回復 支持 反對

即係佢係流動IP啦....
回復 支持 反對

7# 拉拉是個人才

唔係車係成吉哈仔都冇用...
佢先岩岩上帝 (250)...出咩都知有 BUG= =
回復 支持 反對