打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港原創Amxx娛樂伺服器 更新至4月11日[第二次]

關閉 [複製鏈接]
功能唔見比較好,<唔好?我地成日full場wo@@,唔好玩點會full場呢?_?
能力調整不討好,<同上
最後都係玩yxx好<我明白你係yxx既支持者,但係如果想係度搞事既話就唔好啦^^
回復 支持 反對

對,請提供意見給我們,謝謝                     -      我幫佢寫完lo wor.點解仲系有果種Lag._.?
真實槍戰都不會拿太多後備彈吧              -      至少都有四排彈啦=]
還有[5]經驗呢~                                   -      你唔講我都唔記得.LevelSystem有咩用?甲?我覺得就無咩用
更新了投票轉場系統,請打/votemap投票   -      唔錯=]不過我寧願整多d模式,喪屍,Extra Item仲好.
v4的玩家都是人吧~                              -      當然系啦=]佢地可以自己更新嫁=]
本服受到炸ser的問題                            -      ._.
請提供意見給我們,謝                            -       增加更強的Weapon For Human.
                                                                Nemesis有一些[特技]
回復 支持 反對

對,請提供意見給我們,謝謝                     -      我幫佢寫完lo wor.點解仲系有果種Lag._.?
真實槍戰都不會拿太多後備彈吧              -      至少都有四排彈啦=]
還有[5]經驗呢~                            ...
pro_on_05 發表於 13-4-2009 19:50

豬最近忙緊寫個轉場程式,不過失敗左,琴日佢仲好火tim,唔好比豬仔甘大壓力
回復 支持 反對

邊條友仔ban左我
我用咪姐
ban都唔好ban永久啦
ban 15分鍾咪得囉
24小時喪屍場d人真係講得岩
垃圾ser -.-
回復 支持 反對

yxx ser is a rubbish     rubish and rubbish        喪屍被冷凍時 仍可被射殺( this ser can)                                                                     喪屍被冷凍時 仍可被射殺<------ykh ser------>NO!   rubbish     so i like play this ser   (no ykh )  this ser is very good!!!!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

邊條友仔ban左我
我用咪姐
ban都唔好ban永久啦
ban 15分鍾咪得囉
24小時喪屍場d人真係講得岩
垃圾ser -.-
35616958 發表於 14-4-2009 17:39

第一,你用咪比人ban得兩個原因,雞仔聲唔識收聲,用咪講粗口,串人,比人感覺好煩
第二,個24小時服都唔好得去邊,你去玩我地唔會阻住你
第三,講野唔好亂甘講,垃圾ser?你識開ser?,連ser都唔識開既話就唔好話人垃圾ser
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

其實我想說可以購買子彈的 按鍵盤[<]可以買子彈,主槍和手槍都會增加2排子彈呢 -
          我緊系知可以買彈,但系實在太少彈.
用來升lv的,其他online game都會有得升等呢
          有咩用先得嫁=]Online Game果d都有實際作用既.
可是v4的人都有玩v4的好處呢
          用v19 Client開Server某程度可減少Lag既情況.而且都已經有好多人更新左.
本服正考慮增加雙m4a1,雙銀雞的問題
          唔系剩系改Model牙._. 要整不如整 火箭炮, 地雷, 解毒槍, 防護牆 .......
喪屍會否被屈機
          喪屍不嬲被屈機.最多血果隻只系得850血- -"
真喪屍懂出特技?
          講得岩,不過隻Nemesis真系廢到.... - -"

照明彈的時間未免太短了.

Hunter長跳果陣有d唔順
回復 支持 反對

第一,你用咪比人ban得兩個原因,雞仔聲唔識收聲,用咪講粗口,串人,比人感覺好煩
第二,個24小時服都唔好得去邊,你去玩我地唔會阻住你
第三,講野唔好亂甘講,垃圾ser?你識開ser?,連ser都唔識開既話就唔好話人垃圾ser ...
neaga 發表於 14-4-2009 18:25

我冇講粗口
只係可能係咁講野姐
你個ser雖然好玩過ykh個ser少少
我叫ho GM
希望你可以解返我ban
講真
ykh個ser唔係玩toxic_house
玩其他場
都幾悶下-.-
回復 支持 反對