查看: 4170|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 仙劍好唔好玩嫁.

有冇人知????????????????
單選投票, 共有 55 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

14.55% (8)
7.27% (4)
16.36% (9)
18.18% (10)
43.64% (24)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

我玩左一陣就del左
d畫面都唔靚
就算好玩都唔想玩
回復

我玩左一陣就del左
d畫面都唔靚
就算好玩都唔想玩
冷傲 發表於 20-4-2009 12:29

想玩靚畫面唔該轉去玩aion
你要知 唔係個個玩家部機都頂到好靚既畫面
回復

如果想要靚畫面就轉玩PS3啦~
好多GAME都有1080P~

仙劍好玩呀~
回復

我覺得隻GAME本身冇問題...D系統都唔錯...
但係佢真係求其左D囉..根本就利用仙劍兩個字
呃晒D仙劍迷...完全冇仙劍FELL....
如果你話資金不足做直口...咁點解仲要咁快出隻GAME...
唔係為搵錢為咩...真係為你地D仙劍迷?影衰晒仙劍兩個字!!!
唔知仙劍迷係咪咁諗啦....但係我真係睇唔過眼....所以冇玩....
回復

都唔係呀...online game始終做唔到單機版既特色........
仙劍一向以故事內容吸引而深受大家既愛戴,
而今次佢都是以故事開頭,並不是無那那開始..都算係仙劍既特色之一
而畫工則用上仙劍四的特色,睇落差不多
但打鬥時出現delay,唔知係我問題定係.....
而且武器既耐用度打幾個鍾就無了 .....
總括來說,系統同其他同類遊戲差不多,而導航系統做得唔錯.仲有好多地方需要修改的
岩岩出無耐,俾D耐心等下修改吧...
回復

我玩左一陣就del左
d畫面都唔靚
就算好玩都唔想玩
冷傲 發表於 20-4-2009 20:29

好心你啦 思想唔好咁單純啦 玩咩game都要靚
咁有咩意思姐 、有乜競爭姐,人地整一隻game出黎最重要係隻game既特色呀
你明唔明呀 畫面靚係其次,最重要特色可唔可以吸引到人玩
好似魔獸世界咁 點解咁多人玩 唔係因為畫面靚既問題 係人地覺得好有單機版魔獸既特色
同埋佢(魔獸世界)功能上夠多元化,所以到左今時今日魔獸世界都係咁多人玩,唔係話畫面靚就一定多人玩,『 一隻好既game唔係單憑畫面靚唔靚黎判定結果 』你咁既思想死得啦
小朋友思想咩 玩乜野都要靚所以搞到依加d online game除左畫面靚之外 d特色既online game好似就黎絕種咁
回復

玩左2日到覺得唔錯ar@@畫面重可以接受既
同埋好多任務做對升lv都有好大幫助^^
回復

好多年前既仙劍dos畫面,,都係唔係幾靚架,,但係都係好多人玩架,,我諗玩過dos既人,,宜加都應該廿幾歲以上,,,
玩game唔係為正係為左玩靚畫面架,,,而係要玩game既特色,,我覺得今次仙劍ok架,,不過係開頭sever做得唔好,,應該開多幾個,,宜加攪到港澳區既ob ser,,好少人玩..cb ser就好多人-.-..不過,,整體黎講,,我接受到,,反正呢隻game都係岩岩先出,,大把野要改啦^^
回復

幾好玩    只不過好難升下   同埋50lv就封頂好似太低
回復