打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論]樂古玩家的質素真的愈來愈差

哈..原來你想嘈[[onion_51]]
咁你去錯區了...哩度係投訴無品區..
如果你想嘈..唔該你睇野清楚D...小朋友..
你話我小朋友-.-" 我覺得你更小朋友..因為你連版規都未睇哂就係到開POST
版規有列明唔可以引起罵戰..想嘈!?
版規都睇完就學人開POST..未免太小朋友了
本來我都唔想介入..因為你講D話太沒理由..可以用一個成語形容你既行為:[ 無理取罵]
回復 支持 反對

51# 頭射者 算啦何必同小朋友嘈,咪又佢自己嘈到夠就唔會再回架啦。
回復 支持 反對

算了吧,我已不想再嘈了,如果你仲想嘈的話,自己嘈夠佢

不再回帖了
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

54# 鳳忍丸 你先係可恥的人,我地緊係有接收過高等教育啦呀大朋友?蠻族?你咁講我絕對可以告你,你咁講野姐連你自己都係,不要說自己吧啦大陸燦,應該係你味有能力了解我地講咩。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

-_-"我有冇受教育關你咩事?
連冇受教育既人都企出來鬧你..你唔覺可恥?
冇受過教育既人不會常接觸時事...根本不會理你做咩!!
當我冇受教育..都要企出來鬧你...證明左你幾咁可恥..
連D冇受教育的人也不能接受你..
告你~!?  曬氣喇..曬力打字都係錯過..
你叫我們即管告...是無賴行為..投訴區根本冇板主..告你曬自己D力打字[[onion_39]]
我不如用D時間同氣力去接受教育...
順帶一提..因為有你這樣的無賴玩家..先令人覺得台人同香港人無品..
係你累我地名聲受損..那又是甚麼道理?!?![[bao_13]]
回復 支持 反對

56# 鳳忍丸 你呢個蠻族說你自己嗎?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

哈..好似係你將個主題帶離題..哩家惡人先告狀...
真是利害..不夠人講就說人家不了解樂古..
那麼你玩了AOC幾耐呢?
我由樂古未有之前已經係SKY-C玩緊..
請問#59個條友同我鬥了解樂古?那麼你要從尖沙咀排下隊先好同我講了解..
你連告人要圖都不知道..話人不了解樂古? 真是開玩笑..[[onion_57]]
回復 支持 反對